Laodumin

Zero Dark Echo - A Szaniszló hajsza

2013.03.21. 09:15 | Laodumin | Szólj hozzá!

Barack Obama a Táncsics-díj átadásának másnapján, az iráni atomprogram megakadályozásáért felállított amerikai ranger alakulatokat küldött az Echo TV székházához azzal a szándékkal, hogy a Kennedy gyilkosságot feltáró világhírű újságíró kezeiből kitépje a bombaként ketyegő díjat. Mindeközben izraeli felmenőkkel büszkélkedő, románul beszélő, de valójában cigány származású katonák lelőtték azt az Észak-Koreai űrszondát, amely napi 24-ben sugározta Szaniszló úr műsorát.

Az Egyenes beszéd kálmán olgai stúdiójából élőben jelentkezik a Hit Gyülekezete, hogy közvetítsék az akciót az amerikai CNN-nek, és a 700-as klubnak. A BBC szerint Szaniszló úr a Táncsics-díjat Vona Gáborral gyanútlanul polírozza, miközben Gyöngyösi Márton telefonon egyeztet Iránnal.

8 óra: Ahmedinezsád figyelmezteti őket az Argo-akcióra.

9 óra: Barack Obama a tábornokaival tárgyal, George Bush az asztal alatt röhög.

10 óra: Orbán Viktor nem érti, őt miért nem hívták Chávez temetésére őrséget állni Lukasenko, és Ahmedinezsád mellé. Balog miniszter úr kultúráért (is) felelős miniszter még mindig nem tudja ki az a Szaniszló.

11 óra: Az ELTE-HÖK ellátogatott Auschwitzba, és részegen randalíroztak. A velük lévő B-közép stadiont akar odaépíttetni. Orbán Viktor még mindig nem érti, őt miért nem hívták Chávez temetésére.

12 óra: A Seal készül behatolni az épületbe. Kathryn Bigelow Oscar gyanúsnak tartja az eseményt. A helyszínen Vajna is megjelenik egy hosszú palástban; a magyar film szorult helyzetét megoldotta.

Az események gyorsan történnek. Szaniszló úr úgy néz ki több gerincet talált magának, mint az egész Fidesz frakció 3 év alatt, és a nemzetközi nyomás hatására visszaadja a díjat. Nem tudom, nem lehetett volna a magánnyugdíjas hercehurcát is így megoldani? Kérem szépen, Szaniszló úr -minden ordenáré megnyilvánulásával szembemenve- lemondott a díjról, még, ha ehhez a Sealt kellett is bevetni. (Ugye elhiszik?)

Kérdésem az lenne, ahhoz, hogy minden normálisan történjen a Nemzeti Univerzum Orbán nevű bolygóján, tényleg egy messziről kukucskáló Hubble űrtávcsőre van szükség? 

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr655157588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása