Laodumin

Átalakítás: Egy új "Pitbull"

2013.04.03. 23:50 | Laodumin | 4 komment

Mivel ázsiai származékok volnánk, a Fidesz vezetésénél jobban csak az Észak-koreai társadalom mindennapjait befolyásolta nagyobb mértékben az MTVA nemzeti hírigazgatásért és Bayer úr követőinek izgatásáért felelős Gulyás úr leváltása. A Magyar Televízió eddig is minden szellemi képességét latba vetve igyekezett tisztára törülni az Orbán Viktor elé rakott demokratikus tükröt, amelyet egyébként 3 év alatt sikerült annyira bepiszkítani, hogy a miniszterelnök úr egykori arcának és környezetének csak homályos vonásait képes benne felfedezni.

Talán csak a távoli jövőben elkövetkező Orbán Viktor által diktált demokrácia (ún. NER) rendszerének bukása után lesz értéke ennek a paprikajancsi hírcentrumnak. Ugyanis egyetlen erénye, hogy hosszútávon -szinte genetikai értelemben- magáévá tette és a keleti újságíráshoz hasonlóan magába fogadta az Orbán Viktor által felépített demokrácia ideológiai magját. A Fidesz ebből az intézményből is egy olyan horcruxot kreált, ami majdani halála esetén biztosítja a harmadnapos feltámadás lehetőségét.

Ha esetleg az ellenzék képes lenne felülemelkedni politikai impotenciáján -kizárólag a demokratikus ellenzék- és képes lenne kiállítani a miniszterelnöki pulpitusért folytatott versenyre egy ambiciózus Harry Pottert, akkor kétségtelenül fontos küzdelmet kellene vívnia ezekkel a Fideszes horcruxokkal. Talán ennél is fontosabb, hogy az MTVA hírizgatásért és egyéb kellemes időtöltésért felelős új úriember egy pitbull, akarom mondani Németh "Pitbull" Zsolt. Tulajdonképpen eddig a Fidesz minden helyre odaültette a maga pitbulljait, gondoljunk az MMA-ra, az Alkeszbíróságra, a NER betolakodóival szembeni üldözésért felelős ügyéhségre, vagy Szalai nénire. Utóbbi minden pitbull (őrző-védő) erényei ellenére sem tudta felzabálni a Klubrádiót. Azt a viadalt viszont szívesen megnézném, amikor ezek a majdani gazdátlan pitbullok, egy helyre kerülnek.

(A közvélemény kutatóknak szeretném üzenni, hogy érdemes lenne közvélemény kutatást végezni arról, hogy a Fideszes szavazóknak tetszenek e a pitbullok. Mert ha magyar, akkor már agár!)    

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr415193999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

politikus-omm 2013.04.04. 17:30:05

Most ilyet mér kell kitenni?

kzoltana 2013.04.04. 20:11:36

Tudjátok, tombol az őrület eközben a végeken.
Pártunk és kormányunk köszönetet érdemel pártunk és kormányunktól. És meg is kapja óriásplakáton. FOTÓ
www.vagy.hu/tartalom/cikk/4208_a_fidesz_koszoni_a_fidesznek

Netuddki. 2013.04.05. 08:52:43

Le vagy maradva. Ma reggeltől nem "félázsiai származékok" vagyunk hanem "kávéházi nemzet".

Az orbánnak üzenem. Anyád (volt) kávéházi ...!
süti beállítások módosítása