Laodumin

Trafikos türelmi zóna

2013.04.25. 22:21 | Laodumin | 7 komment

Már csak idő kérdése, hogy Orbán Viktor mikor álmodja meg következő bevezetésre ajánlott törvénytervezetét, amellyel a dohányárukat követően koncesszióba ajánlják az utcákon flangáló prostituáltak széles tömegeit. Tudniillik a dohányáruk nemzeti trafikokban való árusítása nem csupán egy a piacot megerőszakoló, az eddigi árusítókat egzisztenciálisan ellehetetlenítő gyakorlat, hanem az ezt kitaláló politikusok környékén flangáló pénzemberek és maffiózók orális kényeztetése.

A nemzeti trafikokba bekerülő dohányáruk mellé ingyen ajánlhatják majd az Alaptörvény -egyébként rendkívül nedvszívó- díszkiadását, illetve a Kerényi nevezetű művészember válogatott portréit. A prostituáltak nemzeti türelmi zónába való behajtása akkor válik majd égetővé, amikor az utcára kényszerült hölgyek portékáikat a trafikok szomszédságában fogják árulni, ami természetesen egy újabb piaci vadhajtás a mi NERünkben.

A prostituáltak türelmi zónája ugyanígy koncesszióba fog kerülni -CBA, Palcsó, időjós csaj a TV2-n, Fideszes családok, Orbán unokatestvérek, Orbán másod uncsik, harmad, negyed, ötöd ági rokonok, erdélyiek, kopaszok stb.(mert ugye ők értenek hozzá)-, a nemzeti hölgyek üzekedéséből befolyó pénz a továbbiakban az etikai, és vallási képzésben résztvevők ösztöndíjalapját fogja képezni, vagy a Puskás Akadémiai ifjúinak fog folyni.

Ismerve kormánypártunk erkölcsi világát, én a Nemzeti Türelmi és Zóna élére -sokszor emlegetett- Semjént javasolnám, lévén a prostituáltakhoz hasonló tiszta emberekkel soha a büdös életben nem fog találkozni. Fideszes társai sikálhatják magukat nyugodtan éjjel-nappal, azt a förtelmes mocskot úgysem...soha.

Tehát én már előre várom a következő törvényjavaslatot, amellyel végre állami monopóliummá nyilvánítják a prostitúciót -de ne Selmeczyk álljanak kint, mert akkor csődbe mentünk.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr495247277

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nemzeti Elevenszülő Program 2013.04.26. 15:24:39

Az egy nemzőképes korú hímre jutó utódok száma Magyarországon 0.67. Ebből nem lesz elég jövőbeni adófizető, így a politikai elit a szaporításunkra sietett. De rosszul csinálták. Nem kell ide semmiféle ismerkedős est és szerelem, elég, ha létrejön az u...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Quadrille Lobster · http://oriblog.blog.hu/ 2013.04.26. 15:26:46

Nem mész elég messzire. Minek álljunk meg az ejakulációnál, amikor a születésszám-növelés is nemzeti cél?
Ha már nőkkel kufárkodunk, a szaporulatot is fokozhatnánk.
oriblog.blog.hu/2013/04/20/nemzeti_elevenszulo_program

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.26. 15:32:52

nem is biztos, hogy ez olyan rossz ötlet. :D

Link elek 2013.04.26. 16:12:15

A neve Nemzeti Kupleráj lesz.
Illetve nem lesz, már van, szép nagy épület a Duna parton...

Fullánkos Algol 2013.04.26. 16:43:57

Hát igen, nem véletlen hogy melyik nép miben tehetséges.

Biscione · http://axl-zizzenetek.blogspot.com/ 2013.04.26. 17:21:19

Azért a Selmeczyt megcsinálnám, ha megígéri, hogy soha többet nem nyitja ki a száját. Persze csak utána.

Mesterlövész 2013.04.26. 17:45:46

@Puskát kellett volna hozni: Öööööööö.... Hát jó. Most pedig nyugi, mert rohadtul anakronisztikus volt ezen megszólalásod. Legközelebb próbáld meg érthetőbben!

Kövér László akinek ömlik a fos a szájából. 2013.04.26. 18:41:06

Barom állat orbán és az egész fidesz!
persze azok is, akik ránk szabadították ezt a rablóbandát!
süti beállítások módosítása