Laodumin

Kitüntetés Orbán lányának

2013.05.01. 23:24 | Laodumin | 12 komment

Kevés család DNS állományát jutalmazta meg tehetséggel oly bőkezűen a Sors, mint az Orbánokét. (Ne tessék nevetni, ez így igaz.) A politika világától mindig féltő gondossággal óvott családot nem illő cselekedet politikai mocsokkal dobálni - még akkor sem, ha a jelenlegi kormányzópárt és a jobboldali média korábban kéjes mosollyal feledkezett meg erről -, de a felsőoktatási átalakítások és a fehérvári VIP páholyban megszületett új morális világrend alapján ezt nem lehet szó nélkül hagyni.

Ugye az illető hölgynek az a másik hölgy adta oda a díjat, aki tök véletlenül témavezetőként vett részt a dolgozat elkészítésében, illetve egy olyan dolgozatot díjazott, amelyet a dolgozatot elkészítő Orbán lány nem is küldött be, ily módon köpött arra, hogy díjazzák-e vagy sem. Arról nem is szólva, hogy Orbán lánya magát Pilátushoz hasonlítja, ami minimum rossz fényt vet az egyébként a mindenkori pápához kéz csókolni igyekvő família minden tagjára. Illetve értem én, ártatlan, de mégsem; mossa kezét, s a nevén kívül semmit nem adott hozzá az egészhez. Legalább Balogh állam- vagy miniszter úr (a fene se tudja) megint kifejtheti a véleményét, miszerint a díj így végre "tisztul".

Miközben a felsőoktatási átalakítások végére pontot tettek a demokratikus jogokból és a hallgatói képviseletből kiábrándult HÖK vezérkanok -ezzel a szervezet súlyát, nem utolsó sorban magukat egyenlővé téve a lepkepukival és egyéb amőbákból kiáradó gázokkal-, végre kezdetét vette egy igazságos, elfogulatlan felsőoktatási rendszer működése, amely kitermelte magából azt a nélkülözhetetlen szellemi terméket, amelyet miniszterelnök úr lánya tett le az asztalra, illetve nem tett le ugye, mert ő csak Pilátus. Hadd kérdezzem már meg, hogy a miniszterelnök úr lánya akarata ellenére, hogy a jó életbe kaphat itt kitüntetést, míg a hasonló témában járatos, és a dolgozatával a díjért versengő hallgató nem, vagy egyébként bárki más aki akarja ezt a díjat?

És akkor hadd vegyem le a keresztvizet Pilátusról, avagy a miniszterelnök úr rokonáról, még mielőtt az MMA is kitüntetné a hasonlatáért: a Magyar Turizmus díja nem egyéb, mint fondorlatos ülepnyalás; a trafikosztás metódusához hasonló roppant szellemi erőpróba. Ez már nem DNS kérdése.

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr395260591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felcsutisuttyo 2013.05.02. 11:57:02

kepkezelo.com/images/7puu1uga5djlj50xgnh.jpg

Öszöd?...nem Öszöd? Viktor,...akkor szívjad!!!!!

Terézágyú 2013.05.02. 12:16:21

Jobb helyeken ilyenkor eleve nem indul semmilyen állami pályázaton az illető...
itt meg mindenki a haverja, lekötelezettje, ismerőse - ja és a ministerlnök jánya.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.02. 12:49:34

nulla konkrétum, vagy hivatkozás???

Hanno84 2013.05.02. 13:03:27

Erre a díjra a főiskola vagy az egyetem tanárai által elbírált szakdolgozatok kerülnek beterjesztésre. A hallgatónak semmi köze az egészhez, ő csak megírja a dolgozatot és ha a tanárai úgy gondolják, hogy ez van olyan magas szakmai színvonalon, hogy díjazni lehet, akkor elküldik az MT zrt.-nek és ők kiválasztják a legjobbat. Ennyi! Esetleg a témavezető tanárt lehet okolni a dolog miatt, de semmiképp az Orbán lányt.

Terézágyú 2013.05.02. 13:08:25

@Hanno84:
Peeeersze, titokban küldték el.

georgie58 2013.05.02. 14:01:07

@Hanno84: de azért persze érdekes, hogy az apja éppen a regnáló (értsd örjöngőÖ miniszterelnök... trafikot nem nyert a gyerek, ha már olyan ügyes ?

régi_vendég 2013.05.02. 14:19:26

@Hanno84: most leszámítva azt, hogy mennyire felel meg az ízlésemnek az orbán lányának fikázása, (semennyire, felőlem holnap az mta örökös tagja is lehet, ha arra érdemes) de annyit azért megjegyeznék, - csak, hogy ezt a hülyeséget ne szajkózzátok már tovább - olyan nincs, hogy a tudta nélkül indítják a dolgozatát egy pályázaton. kész szerencse, h arról értesült h nyert. aki ezt a baromságot nyilatkoztatta vele az nem ép.

Dinkainka 2013.05.02. 16:21:37

@Hanno84: Nem néznek hülyének téged sem?
Egészen véletlenül lett nyertes, függetlenül a vezetéknevétől.
Olyan seggnyalás ez, mint annak rendje és módja.
Mondjuk, megmondták régen: kutyából nem lesz szalonna, alma sem esik messze a fájától.
Hazug ember lányát tudta nélkül tüntetik ki.

Franciakrémes 2013.05.02. 20:32:53

Ha nem nyert volna, már a parlament előtt lenne egy egyéni képviselői törvényjavaslat a Magyar Turizmus Zrt megszüntetéséről, helyének sóval való behintéséről.( szigorúan CBA-ban árult sóval) Ez pedig a kedves papát érné váratlanul.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.05.02. 21:37:56

jól van, sikerült belerúgdosni egy fiatal lányba...remélem jó érzés volt.

tundrazuzmo (törölt) 2013.05.02. 23:03:27

Aki Orbán lányának születik, az már csak tehetségtelen lehet, ugye? Különben mit szól a politikailag korrekt ellenzék?

Nem sajnálom tőle a díjat, mert az egész hajcihő sokkal többet nyom a latban negatívban, mint az a szaros díj pozitívban.

Az én gyerekem inkább ne kapjon semmilyen no name díjat, ha ennek az az ára, hogy a fél ország a nyelvét köszörüli rajta.

hagyjál 2013.06.28. 11:56:51

Miért kell őt ezért bántani? Mert Orbánnak született? És akkor meg mi van.
Emiatt már nem lehet képes arra, hogy jó eredményt érjen el?
Nem értem, hogy miért kell egy olyan valakit támadni, akinek semmi köze a politikához.
süti beállítások módosítása