Laodumin

Negyedik módosítás

2013.03.11. 19:40 | Laodumin | 45 komment

Az Orbán-kormány által életre hívott Alaptörvény negyedik módosítását követően nyilvánvalóvá vált, hogy az nem egy megrengethetetlen, megváltoztathatatlan, igazságos dokumentum, hanem egy olyan Fideszes képviselőknek szolgáló pelenka, amely, amint megtelik bizonyos mennyiségű és minőségű obulussal, azonnal a kukába kerül.

Feltételezhetően annyira kicsípte Orbánék popsiját az Alkotmánybíróság, Felsőoktatás, Európai Unió stb. , hogy itt volt az ideje ezt az áldemokrata pelenkát egy hamisítatlan diktatórikus seggfödőre lecserélni. Továbbá Orbánék kimondták szellemi vetélytársaiknak, egykori Mszmp-s bajtársaiknak kollektív bűnösségét! Attól a ténytől persze illik nekünk választóknak eltekintenünk, hogy a Fideszben ülő képviselők jelentős része az Mszmp emlőiből szívta magába az édes diktatúra ízét, s most, akár megtévedt gyermekek igyekeznek ezt a biológiai kötődést úton útfélen letagadni. Holott a negyedik módosítás nem egyéb, mint a "Kádár-rendszer 21" nevezetű dokumentum aláírása. Mert ez a rendszer a továbbiakban nem egyéb, mint az egykor elkergetett diktatúra visszaállítása a 21. században!

Orbán Viktor és képviselőtársai sikeresen lerombolták azokat az intézményeket, amelyek egykor Kádár-rendszerét megbuktatták. Orbán Viktor igazi proletár ifjúként nekirontott a bíróságoknak, nekilovagolt az Európai Uniónak, és kádári szarkalábakat növesztve hirdetett harcot minden ellenlábasa ellen. Miniszterelnök úr (még csak az) utoljára cserélte le a pelust, és fújta bele vörös nóziját az Európai Unió zászlajába!

Kívánok a Fideszes elvtársaknak Szabadságot!

2013. március 11.   

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr95128338

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mit mondhatunk Ninive népének? 2013.03.12. 08:20:23

Az önkény mámorít és függővé tesz....

Trackback: Az álom én vagyok 2013.03.12. 07:49:10

A négyszögletű kerek erdőben megszületett az Alaptörvény 48-dik módosítása. A módosítást XIV. Viktor király saját maga terjesztette be, önmagával vitatta meg és egyhangúlag fogadta el. Miután néhány éve megszüntette az alkotmánybíróságot, majd a f...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kondor 2013.03.11. 22:54:00

A FIDESZ tagjai és vezetői ma már egyáltalán nem fiatalok: deresedő fejű, tokát-pocakot eresztett idős urak, és hölgyek gyülekezete. És ma már a legkevésbé sem demokraták. Orbán úr nagy igyekezetében lassan Lukasenko demokráciáját építi fel itt a Kárpát-medencében (Lásd a székház-védő gyilkos-gárdáját!)
De még igenis Szövetség, ezt az értékét egyértelműen mutatja Simicska úr töretlenül ívelő vagyongyarapodása, a sikeres Köz(gép)beszerzések sora, a legális jövedelmének többszörösét elköltő FIDESZ-politikusok példája, az új oligarcháknak juttatott állami földek, az önkényesen átírt NFÜ-pályázatgyőztes listája és a többi.
Az igazi FIDESZT ma Hahának hívják, nem lehet véletlen, hogy ilyen elszánt gyűlölettel támadja ezt a pár tucatnyi tiszta lelkű és kezű fiatalt a FIDESZ nevet bitorló kormánypárt.

Larry Silverstein 2013.03.11. 23:01:47

@kondor: Végre valakinek eszébe jutott nemzeti oligarchiát/arisztokráciát (is) építeni. A szocik ehhez is hülyék voltak ezúton köszönöm nekik.

Mpatikus Eszetlenellenes 2013.03.11. 23:09:26

A sok kocajogász összehozott egy KOTMÁNYt.
Ezek a fiúk elkorcsosultak, a hatalomtól megrészegültek.
Mérhetetlen mennyiségű pénzt sibolnak el ez alatt a négy év alatt, egy csomó embert tehetnek tönkre, mert most nekik szabad.
Ők lettek a MÉRCE. Morális etalonként tetszelegnek, miközben többségük csupán korrupt NER-társ.

A baj hogy a sok pózolás közben kivetkőztek emberi mivoltukból.
Szabadságot nem kell kívánni nekik, mivel csak nekik van, már amennyit a HEADOFFICEből éppen jónak látva hagynak nekik. A többiek féljenek.

LELKESEN GOMBOT NYOMOGATVA ÁZSIÁBA TARTUNK ! Milyen nagyszerű...

...és igen, az a furcsa mellkasi diszkomfort, a csökevényes lelkiismeretetekből adódóan szorít még egy kicsit, de jó hír, el fog múlni amikor az utolsó szikra emberség elveszett belőletek.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.03.11. 23:10:37

@Larry Silverstein: Mit köszönsz a szocialistáknak pontosan?

Larry Silverstein 2013.03.11. 23:12:45

@pocakos focista: Hogy nemzeti oligarchia helyett a pénzszivattyúkat átadták a külföldieknek most meg sírnak hogy nem bírják ellenzékben kenőpénz nélkül.

A balfaszok. A hálátlan kegyeltjeik lefossák őket.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.03.11. 23:15:51

@Larry Silverstein: Értem. Tehát az oligarcha az amúgy jó, ha magyar.
Akkor is, ha tripla áron építi az utat az adófizetők pénzén, majd az így harácsolt pénzt Cipruson tartja egy bankszámlán. Így gondoltad?

Larry Silverstein 2013.03.11. 23:20:29

@pocakos focista: Emlékeim szerint a szocik alatt/külföldi közmücégek alatt emelkedtek az energiaárak az egekbe.

Most mintha csökkentenék.

netnepper 2013.03.11. 23:25:00

@Larry Silverstein: Ezt a "nemzeti" arisztokráciát az első fing (f)el fogja libbenteni és meg sem állnak a lámpavas szellős magasságáig.
A történelem sajnos már csak ilyen.
Előbb-utóbb megismétli önmagát.
Ahhoz ugyanis túlságosan ostobák és főleg tehetségtelenek, hogy ha már helyzetbe kerültek, akkor legalább jól is csinálják a dolgokat.

Larry Silverstein 2013.03.11. 23:27:51

@netnepper: fidesz 1990 5%os párt volt most vasárnap 7 év kormányzás után 125 parlamenti hely lenne az övé a 200ból.

Igazán tehetségtelenek, mindenki más fele ilyen tehetséges szeretne lenni az anyját eladná érte.

Amidazophen 2013.03.11. 23:44:56

Néztem ezt a veszett és megfélemlitett csürhét a parlamentben, akik a vezér mögött ülve szinte vigyorogva szavazták meg ezt az őrült alkotmánymódositást. Csupa kisstilű, korábban már megvesztegetett nyikhaj, a seggnyalás vitathatatlan világbajnokai.

Elgondolkodom azon, hogyha hirtelen jönne valami iszonyatosan váratlan fordulat, akkor ezek a szarjancsik hogyan tagadnák meg vezérüket, istenüket. Elképzelem, ahogy az ilyen vén farok rubovszkik, negativ iq-jú zsigamarcellek, piacfelügyelő talpas pintérsándorok - meg az összes többi diszfasz - hogy rinyálnának egy tisztességes számonkérés esetén. Amikor el kellene számolnium nemcsak a vagyonukkal, hanem az apparátusban elkövetett cselekedeteikkel, szavazataikkal is.

Azután arra jutok, ha elsöpörné őket egy hirtelen népharag, attól még semmi sem változna meg egy csapásra. Sőt: az utánuk maradő káoszban még nehezebb lenne az élet. Mert erre azért soha senki nem gondol - vagy csak nagyon kevesen.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.03.12. 00:04:26

Már a bírósági döntés sem szent a kismocsoknak, hogy mer így beugatni? Mostantól minden elítélt tegyen így, meglátjuk hová jutunk.
Emberek ez az ember O.Viktor beteg, nagyon beteg.
Fideszesek és seggnyalóik.
Nincs semmi szégyenérzet rajtatok, ez így jó és helyes? MIkor látjátok be már, hogy O. Viktor az ország szégyene, hiénája, púpja?
Levél a rezsicsökkentésért, hogy akarja e a nép, milyen aljas húzás?
Akartunk e új alkotmányt, akkor azt kellett és illet volna megkérdezni!

Gyerünk birkamenet, rohamra. Védjétek meg orbán aljasságát.
Bájer, Bencsik, Kerényi, Kósa, nem ég a pofátok? Támadás, mert csak 303 ft az euró!

Hirdetés:
A listás Kubatov kérésére, hős, legalább hat osztályos, büntetett előéletű, agymosásra fogékony, emberi arc savazásában jártas, volt komcsi, pénzt feketén kapni szerető, fideszsegg nyalásában járatos, birkamenetekben már bizonyított biztonsági embereket keres az egész ország területén, sőt külhonban is.

"Szavazz helyett savazz" jeligére

komplikato 2013.03.12. 00:15:38

@Larry Silverstein: "Most mintha csökkentenék"
Hangsúly a MINTHA szón ...

Fullánkos Algol 2013.03.12. 00:43:02

Hoszú éveken, de inkább évtizedeken keresztül fogják a mai itteni jobboldalnak a tagjai és örökösei kollektíve fizetni az ámokfutásukat kiegyenlítő jóvátételt az elárultaknak. Mindazoknak akik nincsenek velük. A büntetőjogi elszámoltatást és a bocsánatkérésüket követően. Kezdve orbánnal alias kun bélával.

Ppix 2013.03.12. 00:44:20

@Larry Silverstein:
Hát sötétke, nem mintha lenne esély rá hogy megértenéd, de tudod az energiaáraknak elég sok köze van a világpiaci árakhoz.
Aztán attól még hogy egy kormány azt mondja, hogy mostantól -10%, annak nem biztos hogy csökkentés lesz a vége. Mert ugye a pékeknek is mondhatnád, hogy mostantól legyen olcsóbb a kenyér, a BKV-nak is hogy olcsóbb jegyet akarsz, a Mercedesnek is hogy holnaptól egy millával olcsóbb az autó.
Volt már ilyen központi tervgazdálkodás a szocializmusban. Sose működött, forradalom lett a vége aztán meg totális eladósodás, amikor a kádár rezsim hitelből tömte a birkák életszínvonalát, csak ne lázadjanak. Tudjuk mi lett belőle, azóta is ezt nyögi az ország.
Az alcsúti gengszter most ugyanezt játsza és ez akkor is tragédiához fog vezetni, ha most még van pár millió sötét birka aki tapsol mindehez. A hülyesség vagy a hatalomvágy nem mentesít a fizika vagy a gazdaság törvényei alól...

Larry Silverstein 2013.03.12. 00:44:50

@Fullánkos Algol: Egyenlőre fizesd ki a komcsik hiteleit, Törpapa.

Larry Silverstein 2013.03.12. 00:47:12

@Ppix: Kérd akkor hogy neked növeljék a rezsidet!

Pontosan. A komcsik eladósítottak a rendszerváltás előtt meg után is. Ezért utálja őket Orbán.

Fullánkos Algol 2013.03.12. 00:55:56

@Larry Silverstein: ezt elszámoltad, az nem én leszek, hanem a mai romboló jobboldal cinkosai. a hozzád hasonlóak. orbán a kun béla volt személyesen, még mielőtt nagyon belelovallod magad a komcsizásba. ilyen takonygerincekből áll a magyar jobboldal. én csak olyan hitelt fizetnék vissza, ha lenne ilyen, amit én vettem fel. és nem másokkal fizettetném meg a felárat a kamatban a saját hibáimért.

Larry Silverstein 2013.03.12. 00:57:49

@Fullánkos Algol: Hát a komcsi hiteleket tuti hogy én fogom visszafizetni mert 1. komcsi kormány itt többet nem lesz 2. a komcsik bázisa nem fizet adót

De enniyt megér hogy eltüntek a gecibe.

Fullánkos Algol 2013.03.12. 01:10:59

@Larry Silverstein: komcsi kormány az most van. orbán a saját bűneiért tette meg bűnbaknak a baloldalt, könnyű tudatalatt rájukfogni hogy ők vitték szegény kunbélát a rosszba. nincs olyan aki nem fizet adót. jobban teszed ha spejzolsz a jóvátételre, azzal talán majd a bőröd mentheted

Larry Silverstein 2013.03.12. 01:14:12

@Fullánkos Algol: Igen ezzel a dumával nem fog sikerülni elmozdulni a 12%-ról.

Fullánkos Algol 2013.03.12. 01:25:38

@Larry Silverstein: nem tom mi a 12% van ebben az országban max hárommillió cinkosotok, és vannak az emberek hétmillióan, plusz az egész világ. Benneteket a 2-3millión kívül senki nem fog sajnálni. Úgyhogy élvezd az életet amíg teheted, én szóltam mire számíthatsz.

Fullánkos Algol 2013.03.12. 01:42:38

megint mellényúltál okoska. hogy mi lesz azt te már nem szóból fogod megérteni, elég annyit tudnod amit már leírtam

csavari 2013.03.12. 06:53:05

Laodumin

A csermanek rendszerét az azt kihasználó bolsevik zsidó söpredék buktatta meg mert nem tudták elviselni, hogy papíron nincs a nevükön az ország amit sajátjukként kezeltek és használtak! Ennyi a valós történet nem több, nem kevesebb! Ha csak a tényeket nézed akkor az ötágú vörös csillagot hatágú zsidó csillagra cserélték!

susu64 2013.03.12. 07:07:37

Egyrészt: 1989 -es alkotmányt (amely az 1949 - es alkotmánynak tizen akárhányadik módosítása volt) már az első évben, azaz 1990 - ben 13 szor módosították. S utána még szintén többször. Ezzel együtt nem gondolom, hogy - függetlenül a sok marhaságtól, ami mostanában elhangzik - okos vagy jó dolog ez a módosítás.
Másrészt: jó lenne azt hinni, amit írtál, de azért a rendszerbuktatást mi itthon nagyjából csak végigasszisztáltuk. S ahogy a blogot meg sok kommentet olvasok, még ma sem bukott meg Kádár hűséges csapata, kiegészülve újabbakkal.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.03.12. 07:34:33

@Larry Silverstein: Sajnos alapvető problémáid vannak a piacgazdaság és annak alőnyei / hátrányai megértésével. Nem érzem úgy hogy nekem kéne elmagyaráznom. Sem időm, sem kedven, és valószínűleg értelme sem lenne megpróbálni.

Egy biztos: nálad célba ér Viktorék retorikája. Egy szavazójuk már biztosan lesz 2014-ben.

regress 2013.03.12. 07:42:06

@susu64: sajnos nem buktak meg.csak nevet és színt váltottak.ja meg tagkönyvet.az 5-ös számú bayerzsóóóóótié

ideologia · http://ideologia.blog.hu 2013.03.12. 08:02:34

@susu64: De meg egyetlen alkotmanyra sem mondta a keszitoje, hogy granitszilard--- es utana 4x meggondolta magat. Raadasul ugy, hogy foleg korlatozasok es nem jogok vindikalasa kerult bele.

hot-spot (törölt) 2013.03.12. 08:14:40

@komplikato: Biztos velem van a baj,de az enyém egyáltalán nem csökkent,sőt...

hot-spot (törölt) 2013.03.12. 08:15:43

@Larry Silverstein: A híreket elnézve erősen arrafelé hajaz a dolog mindenütt.

vladimir964 2013.03.12. 08:48:35

"Tetszettek volna forradalmat csinálni." Ez egy örökérvényű mondat, és szerintem még maga Antall Józsi sem gondolta volna, mennyire beletrafált a közepébe.

Don Quixote de la Ferko 2013.03.12. 08:51:06

@Larry Silverstein:

2. Ha megpróbálsz ellesni a narancsos szemellenződ alatt, akkor ajánlanám roppant értelmes figyelmedbe a savazós apókát. Láthatod, kinek a bázisa az, akikre gondoltál. Ha a savazós buli egy másik momentumát nézed, melyben ha jól írták a " ruszkik haza" szlogen is elhangzott a "székházvédők" részéről, akkor újabb agyaláson próbálj meg elmerengeni azon, hogy ki volt az, aki baltás gyilkost engedett ki a börtönből, ki volt az, aki Kínát járta alamizsnáért, és ki volt az,. aki nem oly rég Putyin seggét nyalintotta. Akkor talán feldereng előtted, ki a komcsi ebben az országban.
Megértést, mint mások, én sem várok tőled, igazi aranykoszorús fideszseggnyaló vagy. Csak így tovább, lehet belőled még akár tévé intendáns is, csak hangosan és jó helyen kell más anyját szidnod.

gdpadakozo 2013.03.12. 09:09:56

Úgy várom már, amikor otthon a közűszolgáltatások is a BKV, MÁV szolgáltatási színvonalára fognak emelkedni! :)))

gdpadakozo 2013.03.12. 09:14:24

A (mész)kőbe vésett alkotmány meg pórlad szét?
Lassan nem ér semmit, ezek meg módosítgatják, cserélgetik a lapjait, mint más a rötyipapírt?

Ébresztő, mAgyarországon már nincs demokrácia, nincs jogállam. Aki az ilyet szereti, menjen külföldre! Aki meg a mocsokban fürdeni, maradjon. De készüljön a kommunista rendszerek életszínvonalára (ld. pl. Észak-Korea).

Hajrá fidesznyikek, hajrá unortodoxia!
De nélkülem! :)))

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.12. 09:21:24

Reggel Tóni és a szenátorasszony felváltva elmondták, hogy ezek a támadások csak
1. gazdasági érdekek miatt van külföldről
2. itthonról meg olyanok akik nem értik (értsd hülyék)

Any question???

Fejesrob 2013.03.12. 09:25:37

Ha ez azt jelenti, hogy a "rendszerváltók" a rablóprivatizáció kommunistái a velük összefonódó és osztozó "liberális" elvtársak tere folyamatosan szűkül, akkor ez egy nagyon pozitív folyamat.

Hagyjuk már ezt. Milyenek azok az intézmények, amelyek Demszky, Kuncze, Fodor és a volt kommunisták patronálása alatt születtek.

2006.október 23-án például egyiknek sem volt semmiféle ellenvetése, de akkor sem, amikor kiderült, meg is kínozták az utcáról elfogottakat.

Az ezek után következő kamu bírósági ítéletek már csak hab a tortán, az ombudsman és az alkotmánybíróság nyilván a miatt aggódott, hogy jön a tél, mi lesz a hajléktalanokkal.

(Mivel balliberális volt a városvezetés, amúgy azt is magasról szarták le).

SemBoga 2013.03.12. 10:20:31

@Larry Silverstein: kádár alatt is csökkentették sokszor, ott is védtek minket - az, hogy ennek mi volt az ára, az már lényegtelen

pástétom 2013.03.12. 10:37:19

@Fejesrob: "a rablóprivatizáció kommunistái"

A kommunista nem privatizál. A kommunista ragaszkodik az állami tulajdonhoz és államosít. Ezt csinálja most az antikommunistának beállító ótvar bolsevik Fideszed. És te ennek tapsolsz, miközben habzó szájjal kommunistázol. Ez vagy, te: fideszbolsevik, kádárista agycsökevény.

Larry Silverstein 2013.03.12. 10:38:01

@pocakos focista: Sőt itt a felvidéken elég sok lesz.

Larry Silverstein 2013.03.12. 10:40:25

@SemBoga: Szerencsére kádárral ellentétben ma a gazdasági adatok nyilvánosak.

Larry Silverstein 2013.03.12. 10:45:49

@pástétom: 1. Ja, ha kommunista államosít, az azt jelenti hogy a magyarok tulajdonát elveszi erőszakkal.

2. Ha a kommunista kapitalista lesz, akkor a magyarok ingyen elvett tulajdonát eladja a külföldieknek pénzért.

3. Mi következik ebből? Hogy aki pénzért venne valamit a magyar államnak, az kommunista?

Na kb. ezért egyezik a maszop támogatása a funkcionális analfabéták számával...:), ami 12% körüli.

pástétom 2013.03.12. 10:47:50

@Larry Silverstein: Majd ásíthatsz a börtönben nagyokat, rohadék.

Ppix 2013.03.16. 22:10:27

@Larry Silverstein:
"Pontosan. A komcsik eladósítottak a rendszerváltás előtt meg után is. Ezért utálja őket Orbán.
"

Annyira utálja őket, hogy teletömte komcsival a kormányát. Kicsit sem érzed nevetségesnek a sok sületlenséget, amit összehordasz?
süti beállítások módosítása