Laodumin

Mesterházy szublimál

2013.10.25. 07:57 | Laodumin | 44 komment

Az MSZP 23-án összefogott saját magával, közben Orbán a 8-1 után először vonultatta fel az NB1 8-9. fordulójának teljes közönségét, azokat a stadionba járó hölgyeket és urakat, akik még Bukarest és Amszterdam után is képesek bízni a hazai futball feltámadásában, még, ha ehhez a csodához fociakadémián végzendő közmunkába kell fogni az egész magyar társadalmat is.

Az MSZP 23-án összefogott saját magával, Mesterházy meg szublimált egyet saját közönsége előtt. (Jelenleg az Együtt 4%-on, a DK 4-5 %-on áll, még a rendelésre készítő Századvég szerint is.) Sikerült az összefogásból kipicsázni az összes MSZP-n kívüli pártot, mialatt a (politikai értelemben) kiherélt Bajnai, Szigetvári kétes értékű szerelmes ölelésében egyszerűen elhalt, mint egy modern Júlia; Gyurcsány meg ezalatt orrba szájba alázza az egész díszes társaságot, megpendíti az egység szükségességét, s persze nem megfeledkezve arról, hogy az összerándított ellenzéki tömeg még jól meg is tapsolta.

Az MSZP 23-án összefogott saját magával, annak rendje és módja szerint zsebbe leosztották a bejutó helyeket, mert ugye Szanyiéknak kell az európai szék. S úgy rugdossák az öngólokat, mint Devecseri amszterdami karrierje csúcsán, közben Orbán már kivezényelte a Kínában megigényelt magyar állampolgárságot megkapó embereket is.

Az MSZP kompromisszumra képtelen, fideszes elvek mentén (újjá)szerveződött párt, amelynek tagjai olyan szépen, tehetségesen alakítják az Orbán által rájuk osztott balfasz szerepet, mint Budai elszámoltatási és dinnyeügyi biztos a tisztességes emberét. Az most mellékes, hogy közben a gatyáig leszegényedettek kajáért állnak sorban 23-án is. Kunhalmi Ágnes (MSZP) meg vörös fejjel toporzékolja, hogy húzzál már Feri, az a szék Szanyiéknak lett elkészítve... A Fidesz Feritől fél, rajtatok legfeljebb jót röhög...

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr965598331

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kiállt dadogni, erre a Medián azt mondta, már 14 százalékon áll 2013.10.25. 12:53:25

. A Bajnai-szövetség egy éve, két percben, Francesco Zombori előadásában. Fájdalmasan igaz, egyben nagyon vicces videó. Ha szeretnéd tudni, ki Francesco Zombori, és miért nyerít, kattints ide! A paródia leirata: "Egy éve kezdődött a sztori, jött ...

Trackback: "Bejött, mint egy bonviván, de senki nem akarta belefojtani a szót" 2013.10.25. 12:52:01

. Az ATV Fórumára ma betelefonált az összefogást állítólag elsőként skandáló szimpatizáns, és közölte, szó nincs arról, hogy bárki bele akarta volna fojtani a szót Mesterházy Attilába. Azt mondta, ő kezdte kiabálni, hogy "Összefogás!", mégpedig azért,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

holmsz (törölt) 2013.10.25. 12:13:37

A fidesz legfeljebb a Jobbiktól és az LMP-től tarthatna, hiszen más hiteles, demokratikus, mérsékelt européer párt nem maradt a palettán az ellenzékből.

A radikálisok gyurcsányistól, bajnaistól, jávorostul egymást mészárolják le.

Valaki kávét?

kela-bá 2013.10.25. 12:21:50

Az ünnep este az ATV szakemberei, hogy le voltak lombozódva a baloldal miatt... Kár, mert az élet megy tovább.

svega 2013.10.25. 12:29:16

Az a szanyi képviseli majd hazánkat az EU-ban, aki részegen jár be és bemutogat? Remek. Ennyit a kommunistákról.

belekotty 2013.10.25. 12:36:17

Azt hittem 2010 után hogy mélyebbre az emeszpé nem tud süllyedni, de tévedtem.

luis5 2013.10.25. 12:38:35

@svega: olvasd el a fészbukkos beszólásait. Pedig nem számítottam sokra, de ettől még nekem is leesett az állam. És ez a primitív tahó pályázik Brüsszelbe.....viszont nem olyan kifinomult hazaáruló mint a most kint dagonyázó maszoposok.

huhhhu 2013.10.25. 12:39:17

@holmsz: "A fidesz legfeljebb a Jobbiktól és az LMP-től tarthatna, hiszen más hiteles, demokratikus, mérsékelt européer párt nem maradt"

DDDDDDDDDD de jó vicc volt!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.25. 12:40:15

@svega: nem kell félni, mert pállfy legalább itt marad nekünk...

luis5 2013.10.25. 12:40:53

T. posztíró! Csak halkan jelezném hogy a magyar fociválogatott nem Orbáné, nem a fideszé, nem a kormányé. Magyarországé. Ha kikap mindannyiunk szégyene, ha győz, közös a dicsőség is....

MACISAJT 2013.10.25. 13:04:47

Volt 2006 május 26-án Öszödön egy zártkörű maffiatalálkozó, ami aztán lebukott.

Az ott elhangzottakból idéznék:

" Soha egy darab interjút nem fogok adni akkor, amikor be fogom fejezni, hogy ha vitával fogunk elválni egymástól. Soha. Soha nem fogom a magyar baloldalt bántani. Soha. "

Megállapítható(sokadjára), hogy még az "igazságbeszédében" is hazudott.

nemecsek ernő áruló 2013.10.25. 13:06:33

@holmsz: A Jobbik kimaxolta a támogatóit, olyan párt, mint ők soha nem számíthat magasabb támogatottságra. Az LMP meg.... Hát talán egy önállóan induló KDNP támogatottságával ha rendelkezne a schifferizmus. Akkor se csinálhatnák jobban, amit csinálnak, ha a fidesz padsoraiban ülnének. Akik szimpatikusnak találják őket, nem szavaznának rájuk, mert nekik ott van, és megfelel a fidesz. :D

nemecsek ernő áruló 2013.10.25. 13:07:58

@MACISAJT: "amikor be fogom fejezni"
Még nem fejezte be. Megállapítható, hogy továbbra is csak funkcionális analfabéták támadják Ferit!

holmsz (törölt) 2013.10.25. 13:11:31

@nemecsek ernő áruló: ernőm, még ne igyál a maci bőrére. Még korai. Erősen :D

Sir Galahad 2013.10.25. 13:18:21

A választásokig fél év van hátra. Nincs kétségem a felől, hogy addigra mindenki lenyeli az undorát a baloldalon és lesz egy széles koalíció - nagy úr a pénz és a hatalomvágy. A kérdés az, hogy ezek után mennyire lesz hiteles? Vagy a választók memóriája olyan rövid, hogy addigra nem érdekli őket, mi volt tavaly októberben?

Démonmac1 2013.10.25. 13:23:16

Jó meglátások tetszett, köszi.
De szerintem, az, hogy az ellenzék ennyire megosztott, az Orvbán malmára hajtja a vizet. tetszik, nem tetszik(!) lesz belőle újabb 4 év. Addigra talán sikerül annyira tönkretennie mindent*, hogy a rajongói egy része belássa, rossz lóra tett.

A tönkretevésről: csak meg kell nézni, milyen az egészségügy helyzete. (nem az elvtársaknak fenntartott helyekről beszélek természetesen)

rockjano 2013.10.25. 13:36:05

@Sir Galahad: Miért akik most hatalmon vannak ők miben hitelessek??

Egyáltalán mit jelent az hogy hitelesség ilyen 3 év után??

Orbán hiteles?? rezsicsökkentés, ócskai lakótelep..stadionok… stb…stb...

Érteni kéne már hogy itt már semmi nem számít.

Minden és mindennek az ellenkezője egyszerre igaz.

rockjano 2013.10.25. 13:37:55

@Démonmac1: Sajnos nem.

Mi magyarok ostoba szolga nép vagyunk…

A hülyíthetőségünk teljesen határtalan.

Az nyer aki a legjobban hülyít minket, és ez ma az orbánrezsim… kétségtelenül ügyesen csinálják…

Sir Galahad 2013.10.25. 14:25:55

@rockjano: Fene tudja, nekem úgy tűnik, a Fidesz még mindig erősebb egyedül, mint az ellenzék együtt, és a választásokig fél év van.

DarthVader 2013.10.25. 14:31:18

@MACISAJT:

Na akkor mondjad, mivel bántotta Feri a baloldalt? (Azt nem mondta, hogy a baloldal vezetőjét se fogja "bántani")
Mi bántót mondott a baloldalra? Mit mondott pl Szanyira - és fordítva?
Brummogjad, Macisajt!

DarthVader 2013.10.25. 14:32:13

@Sir Galahad: Igen, ez igy van, és jól jellemzi a magyar nép szellemi szinvonalát.

Emiksz 2013.10.25. 14:38:39

El kéne olvasni az alapvetéseket a programokban. Amíg Bajnai és Mesterházy észak felé menne, addig Gyurcsány délkelet felé. Így az összefogás a helybenjárást jelentené.
Másrészt nem lehet összeadni a baloldali szavazókat, és passzív jobboldaliakat is megmozgat a Gyurcsánnyal felvállalt együttműködés, így összességében lehet, hogy negatív a hozadéka.

folyamatábra 2013.10.25. 14:53:14

Súlyos tévedés azt írni, hogy Orbán melletti tüntetők kivezényeltek. Önként és dalolva teszik, bármilyen hihetetlen is ez egy adott nézőpontból. Máshonnan nézve persze Gyurcsány megtapsolása hihetetlen.

deruyter 2013.10.25. 14:56:47

Én nem tudom, lehet, hogy mindenki totál hülye ellenzéki oldalon. Főleg a DK hívek. És nagyon szomorúnak tartom, hogy felülnek Gyurcsány ambíciója által vezérelt önbecsapásnak, amit a fidesz csendben üdvözöl, sőt speciálisan erre készült Századvég közvélemény kutatással még katalizál is.
Én értem, hogy a Feri hívei szeretnék, ha visszatérne, csak az a baj (vagy nem baj), hogy az emberek 80%-90%-a meg nem szeretné. Ezt kellene már megérteni. Lehet arról okoskodni, hogy a DK utolérte népszerűségben az Eggyütt-PM-et, de az nagy hírem, hogy ez valszeg nem igaz másrészről, a DK-nak valszeg ez a maximum, az Együttnek meg ez a minimum. Van középen egy nagy tömeg bizonytalan szavazó, akik még emlékeznek a 8 elvesztegetett évre, a lopásra a fidesz tüntetésre ráterelt huligánokra és az utána történt tömegoszlatásra. Ezek az emberek nem fognak olyan ellenzékre szavazni, amelyiket Feri fémjelez. Pedig az lenne, hogy ezek is szavazzanak, mégpedig az ellenzékre. Én nem tudom ezen mit olyan nehéz megérteni. A jelöltjeit nagyrészt lecserélt és a vezetőségében kicserélődött Mszp és a sok még nem lejáratódott embert felmutató Együtt PM szimpatikus lehet a bizonytalan szavazóknak, Feri nem. Ennyi. Lehet, hogy annak a néhány % Dk szavazónak a nagy álma nem teljesül, de talán okosabban tennék, ha elmennének szavazni azokra a pártokra, amelyek részben az ő értékrendjüket jelenítik meg, ahelyett, hogy fanatikusan ragaszkodnának a prófétájukhoz. Láthatóan a problémát a két leszerződött párt vezetői átlátják. Gyurcsány meg akaszkodik rájuk. Lehet, hogy azt gondolja, hogy hátha megunják, hogy folyamatosan cseszteti őket és majd beveszik, hogy fogja be a száját, de szerintem elvetette a sulykot. Vagy abban reménykedik, hogy a show-műsora elég lesz arra, hogy becsusszan a parlamentbe, és 2018 lesz az ő ideje.

deruyter 2013.10.25. 14:58:00

@deruyter: És ez esetben a 2*2 nem 5 lenne, hanem 3. Lehet itt kérem összefogni, a 30-35-40%-ot, de abból, ha megszakadnak sem lesz 51%.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.10.25. 15:15:28

Számomra a hepaj ellenére is az szimpatikus az ellenzékben, hogy ott legalább lehet az embereknek önálló véleményük. Nem az zajlik, hogy egy vezér elbődül és mindenki elvtelen birka módon kritikátlanul vastapsol. Itt legalább van vita, vannak saját gondolatok. Ez jobban hasonlít a demokráciára, mint a tömeges együttbégetés.
:)

Mensikov 2013.10.25. 15:15:42

Az egész iromány egy hiperbola, köze nincs a valósághoz ( lsd. Orbán már kivezényelte a Kínában megigényelt magyar állampolgárságot megkapó embereket is.) klasszikus ki tud minél húzósabbat írni firkálmány...

Mensikov 2013.10.25. 15:21:58

@Frady Endre: Csak annyit : nem volt kötelező elmenni. Senki nem volt kivezényelve. Biztos nehéz ezt elhinni...

Anselmo 2013.10.25. 15:36:25

"Az MSZP 23-án összefogott saját magával, annak rendje és módja szerint zsebbe leosztották a bejutó helyeket, mert ugye Szanyiéknak kell az európai szék."

Mi van??? Miért osztanának helyeket párton kívülieknek, vagyis olyanoknak, akikre az emberek amúgy nem szavazának? Mesterházy nagyon is jól csinálja.

Egyallampolgar 2013.10.25. 15:40:48

@Sir Galahad:
Ön írta:
" a baloldalon és lesz egy széles koalíció - . A kérdés az, hogy ezek után mennyire lesz hiteles?"

Szerintem az a kérdés, hogy ennek mi értelme? Ha Orbán csinálna egy ellenzéknek való választási rendszert ahova 1% is elég és csak listák alapján parlamenti helyek kaphatók, akkor mi lenne?
Ez az ellenzék hogyan választana meg költségvetést? Netán EÜ reformot?

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.10.25. 15:46:47

@Mensikov: Nem is állítottam, hogy kötelező volt elmenni. Csak azt mondom, hogy egyik oldalon mindenki elvtelenül és kritikátlanul helyesel egy vezérnek, míg a másik oldalon lehetséges a valódi vita, szabad egyet nem érteni még a vezetőkkel is. Nekem utóbbi szimpatikusabbnak és demokratikusabbnak tűnik.
Hogyan is építhetné különben a demokráciát egy olyan párt, amelyet egy ember kézi vezérlése irányít? :)

♔bаtyu♔ 2013.10.25. 15:46:54

Már mindenki leakarja váltani Orbánt, Mesterházy, Gyurcsány elvakult kommunistái, Bajnai köré csoportosult szélsőséges libsik, az Index bloggerei, a Financial Times, a nyugat európában rettegő és a ballib média számára a nyugat-európai közvéleményt jelentő szélsőséges foltos kommunista múltú zsidók.

Csak az istenverte nép ragaszkodik hozzá.

Szúnyog 2013.10.25. 15:47:55

@rockjano: igen, nyilván azért ostoba és szolga egy nép, mert nem a te bolsi-libsi fejeddel gondolkodik.

Szúnyog 2013.10.25. 15:51:09

A posztoló valami volt szdsz-es?
Röhejes és buta a cikkecske. Azt mondja, kihagyták az MSZP-n kívüli pártokat. Melyek is ezek? Már amelyik nem egyszemélyes. Csak a DK, meg az E14.
2010-ben Gyurcsány áldásos munkálkodása után végre sikerült elküldeni a picsába libsi-bolsi szutykot. Erre most úgy gondoljátok, Gyurcsány kéne ahhoz, hogy nyerjetek.
Olyan jó röhögni rajtatok.

innovacio.blog.hu 2013.10.25. 16:09:41

@rockjano: A kijelentésedről az a mondás jut eszembe, hogy mindenki ahogy ítél, úgy él...
Egyre többen vannak, akik csak másodsorban magyarok, elsősorban pedig egy párt hívei. És ezt az vegye magára, akire való.

barli 2013.10.25. 16:15:19

@rockjano:
"Mi magyarok ostoba szolga nép vagyunk"

akkor szépen tessék kimondani, hogy a demokrácia az egy hülyeség, mert ha a nép többsége ostoba és szolga, akkor Ti, felvilágosult bölcs választók nem dönthetitek el, hgoy mit és hogyan kell csinálni.
Jó kis paradoxon lehet nektek, hogy egyik nap a demokráciát féltitek, a másik nap meg lehülyézitek a többséget.

Szúnyog 2013.10.25. 16:19:35

@barli: áááá, nem érted! Úgy kéne legyen, hogy van Liberálszociális Állampárt, s arra szavazhatunk. Rockjano is boldog, meg demokrácia is van. :)

♔bаtyu♔ 2013.10.25. 16:26:18

@barli: 2014 után már ki fogják mondani ezt a "demokraták".

Eléggé jól látszik, hogy a kb. 20%-os támogatottságuk miatt egyre nehezebben viselik a demokráciát.

Jock Ewing 2013.10.25. 16:29:28

Egészen elképesztő módokon próbálják itt egyesek győzelemnek beállítani a Műegyetem téri bohóc tréfát.
Ugyanakkor ezek ostobázzák le a magyarokat.... Csodálatos :-)

barli 2013.10.25. 16:34:06

a libásszoci most még nyerhetne valamit az ügyön, ha közös sajtótájékoztatón elküldenék a ferit a 'csába. Mondják ki, hogy ö a hibás, és hogy nem közösködnek vele a világ minden pénzéért sem. Egyböl ugrana tíz százalékot a támogatottságuk.

Dzoltán55 2013.10.25. 16:56:36

@Jock Ewing: Akkor te vagy a magyar?Elég selejtes a felfogásod.max.mélymagyar.

telekkonyv (törölt) · www.olvasomozgalom.extra.hu 2013.10.25. 17:11:07

Hogy tudtál magadból ennyi és ennyire bűzlő szellemi trágyát kibocsátani?
Honnan veszed ezt a sok marhaságot?

Dzoltán55 2013.10.25. 18:13:21

Végre egy hiteles megközelítés.
süti beállítások módosítása