Laodumin

Orbán és a tankok

2013.05.20. 23:06 | Laodumin | 4 komment

Magyarország polgárainak jelentős része beérte volna azzal, ha "Orbán és a tankok" néven miniszterelnökünk egy zenekart alapított volna a '80-as évek végén, és nem az jelenne meg a külföldi újságokban, hogy Orbán a tankok ellen érvelt. Még véletlenül se felejtsünk megemlékezni arról a nagyívű projektről, amelynek célkitűzése Budapest egyik frekventált területének 1945 előtti állapotát felidézni.

Ahogyan arról sem, hogy Németország vezetőjének lenácizása nem egy úri dolog, különösen, ha figyelembe vesszük a Fidesz és az annak radikális oldalán legelésző Jobbik titkos házasságát. Miniszterelnök úr természetesen nem utoljára böfögte fel orális hasmenését Európa tisztábbik részének, amely egyébként könnyedén megelégelheti a túláradó retorikai mocskot a saját portáján. A hazai vélekedés ezzel szemben az, hogy Orbán miniszterelnök úr egyike azoknak a nagy tudású és bölcs ufóknak, akik anno Pataki Eddát ilyen-olyan módon betámadták; ebből következően az Univerzum rejtélye már feltárult és ismeretes előtte. Nálunk ez nem 51-es körzet, hanem felcsúti körzet.

Egyébként Németország általában súlyos eurómilliókkal támad a kontinensen, tehát miniszterelnökünk bebukott gazdasági programja után valóban beszöknek ide a németek -illetve már nyilvánvalóan jelen vannak-, de kizárólag azért, hogy miniszterelnökünknek és a körében lévő gazdasági hercegecskéknek legyen miből finanszírozni az elszálló adósságot, amit véletlenül sem ők követtek el, hanem a nagytőkés magyarellenes, kommunistaellenes liberális libások.

Jut eszembe Orbán és a tankok viszonyáról nekem Kádár elvtárs jutott eszembe. Az egyik pillanatban szembe áll velük, a másikban már rajtuk ül és integet, megalapozva legújabb rendszerét.

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr535309161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muzsikok közt 2013.05.21. 12:27:28

Én kérek elnézést a német náci múlt miatt..:) Jobb ha szembenéznek vele és fizetnek miatta 80 éve a zsidóknak, de más nehogy már nácizza őket, hej!

zengjen a dalunk fajtárs 2013.05.21. 12:28:35

Egymástól veszik át a libsik a fele se igaz információkat, oszt mire körbejár addig evidencia lesz belőle

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.21. 14:12:43

még egy ekkora marhaságot, mint ez a tankos mondat...

thegabcsi 2013.05.21. 14:36:16

Egy, csak egy legény van talpon a koszos euban, Orbán apánk, aki a legnagyobb demokrata, mert szembe mer szállni a bolseviklibero, karvalytőke függő, pajeszos segget nyaló, eltunyult európai démonokkal.

egy baj van csak vele, hogy a méltóság szót még értelmező szótárból sem tudná kibogarászni nagy urunk, de sebaj, itt legalább a gdp 7x annyit nőt, mint a náciknál.
süti beállítások módosítása