Laodumin

Pride gyerkőcök a Jobbik célkeresztjében

2013.07.15. 16:18 | Laodumin | 58 komment

A Jobbik feljelentést tett azok ellen a szülők ellen, akik gyermekeikkel együtt felvonultak a Pride-on; mondván gyermeküket veszélyeztették egyébként toleranciát hirdető magatartásukkal. Noha a Jobbik szellemi(?) páholyából kiszabadult gárdaavatáson számtalan olyan szülőt is fel lehetett fedezni, akik a nyíltan rasszista, a világ minden élő sejtje ellen háborút hirdető sokaságot fejlődésben lévő gyermekükkel gyarapították.

A Fidesz Pride-ra (értsd békemenet) meg kivezényelték az összes nagycsaládost, a gyermekeik kezébe viktorfejes nyalókát nyomtak, a vattacukor Kövér bajszából készült, és volt még Twitter Deutschtomis fülbevaló is, sőt autogramot adott a kopasz ufonauta a kíváncsi kölköknek. (Ha ezeket nem is, egy Viktor önarcképet mégis kaphattak: kínzás!)

A gimis végzősök pedig kaptak egy alaptörvényt, ami szinte bizonyos, hogy a szellemi fejlődésüket csak azért nem károsította, mert könnyű szakadásának köszönhetően wc papír, és gyújtós helyett nyugodtan felhasználható. Ahogyan persze az sem veti vissza a gyermekek szellemi fejlődését, hogy a miskolci jobbikosok nemes egyszerűséggel levágták a városszéli putrit a közüzemi cuccokról, ahol véletlenül tartózkodnak nagycsaládosok is... A víz meg a villany minek a gyereknek!

Vagy a gyermekek szellemi fejlődését az sem veti vissza, ha kisiskolások és szüleik előtt "nagymagyarpofával" kiabálja a polgármester úr, hogy a liberálisok, meg a buzik nem ide valók. Mármint az országba.

A tolerancia a Jobbik szerint bűn, a feminizmus bűn (biztos nem állt fel a pártban néhány embernek a Szex és New York Samanthájára), és valahogy hasonló sületlenségek hangoztatása után döntött úgy egy bizonyos norvég mészáros, hogy egy bizonyos szigeten kölyköket öl halomra. Nevet csak azért sem írok, az illető urak biztosan felismerik, a normális ember meg felejtse el...

És jobb lenne elfelejteni ezeket a labdaként pattogó, piros orr nélkül gálázó bohócokat, akik demokráciánk omladozó porondján egyensúlyoznak. Essenek le onnan kedves jobbikosok, a gyermekek érdekében minél előbb!

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr755405806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fejesrob 2013.07.16. 08:45:11

Nem nagyon értem, ha a Jobbikkal van problémád, miért Orbánozol? Ugyanakkor viszont az zavar, ha mások azt mondják, buzi-libsik.

Muad\\\'Dib 2013.07.16. 08:47:33

"...és valahogy hasonló sületlenségek hangoztatása után döntött úgy egy bizonyos norvég mészáros, hogy egy bizonyos szigeten kölyköket öl halomra..."
Ennek mi köze a lobbikhoz, meg úgy általában az egész témához?

OftF 2013.07.16. 08:47:51

Szerintem is.
A gyereknek otthon a helye a tévé előtt.
Ne vigyék őket sehová.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.16. 08:53:34

Meggyőződéses homofób vagyok, azonban ez ökörség egyszerűen. Ha elkezdünk szülőket támadni, mert x helyre vitték gyerekeiket, annak nagyon rossz vége lesz.

Tom Bradley 2013.07.16. 08:59:24

Úgy látom, hogy rólad sem lehetne megmintázni a tolerancia bronzszobrát. Jobban gyűlölöd a más véleményen levőket mint egyszeri jobbikos Rácz Károlyt.

svega 2013.07.16. 09:01:02

A Jobbik nem a cigányokat üldözi, hanem a cigány életmódot (ingyen-élés, a törvények és szokások semmibevétele, hatalmas, eltarthatatlan szaporodás, a környezet terrorizálása, stb.).
Eddig minden párt azt mondta a cigányoknak: kaptok segélyt, hogy ne haljatok éhen, de cserébe ne nagyon tudjunk rólatok és szavazzatok ránk. A Jobbik azt mondja, hogy a cigányok is tegyenek végre a saját felemelkedésükért, tanuljanak, ápolják a környezetüket, dolgozzanak.
Egy ekkora pici ország nem fog tudni eltartani ennyi nyugdíjast, politikust, focistát és cigányt. Már most sem tud. Ezen változtatni kell, mert összeomlás lesz belőle, ketyeg a demográfiai bomba. Ezt egyedül a Jobbik ismerte fel.
Azt mondják, a Jobbik magyarkodik. Mert milyenkedjen?

szuperkrumpli 2013.07.16. 09:01:18

Legalább tudjuk mit csinálna az országgal ez a marék agyalágyult mélymagyar ha hatalomra jutnának!

Zoley 2013.07.16. 09:06:53

eltekintve a fröcsögéstől és a ferdítésektől, és hogy a Szex és New York egy túlhájpolt szar, az, hogy maguk a jobikkosok vágták le a közművekről a szegíny családokat, egyszerűen HAZUGSÁG. nehéz dolga lehet az Indexnek ha ilyen "blogot" futtat címlapon :)

málta 2013.07.16. 09:10:06

Az tölt el borzadállyal, ha egy csoport azt képzeli magáról, hogy: ők az erköcs, a jó, a helyes - és sorolhatnám még hosszan - egyedüli tudói. Kinyilatkoztatják mit kell tenni, aki pedig nem igazodik, az ellenség.
A primitívség egyik mércéje az ilyesfajta szemlélet.
Mi a túróért nem lehet egymást békén hagyni, miért kell állandóan uszulni? A hazai politika egyik legnagyobb bűne ez az évek óta tartó, mesterségesen is gerjesztett állapot.
Most majd biztos megkapom a szokásost: libsi-bolsi-cigány-zsidó-buzi....jelzőket is.

平八 2013.07.16. 09:13:47

@Muad\\\'Dib: Annyi a köze, hogy a poszter csúsztat, összemos és hülye. Valóban sok köze volt Breiviknek a Jobbikhoz, csak szabadkőműves volt és Izrael-párti, tényleg, csak ilyenekkel barátkozik a Jobbik, sok az ideológiai összecsengés ugye.

Barom!

"a feminizmus bűn"
Nem, a feminizmus csak egy káros faszság.

平八 2013.07.16. 09:15:00

@málta: "Az tölt el borzadállyal, ha egy csoport azt képzeli magáról, hogy: ők az erköcs, a jó, a helyes - és sorolhatnám még hosszan - egyedüli tudói. Kinyilatkoztatják mit kell tenni, aki pedig nem igazodik, az ellenség.
A primitívség egyik mércéje az ilyesfajta szemlélet. "
Mintha csak a liberálisokról írtál volna. :)

szamaritánus 2013.07.16. 09:18:43

@szuperkrumpli: mi? nem lenne buziparádé? dolgozna a cigány?

Sátán meg a Jocó 2013.07.16. 09:19:26

@Tom Bradley: pontosan. A tolerancia felkent bajnokai a legnagyobb nácik.

sparklie (törölt) 2013.07.16. 09:20:10

Ez a mondatot en sem ertem: "hasonló sületlenségek hangoztatása után döntött úgy egy bizonyos norvég mészáros, hogy egy bizonyos szigeten kölyköket öl halomra"
Mi koze a temanak Breivikhez? Vagy mostmar mindenki, aki jobboldali, radikalis, az rogton egy potencialis sorozat vagy tomeggyilkos?
Ennyi erovel minden baloldali agymenesnel elo lehetne venni Eszak-Koreat, mint szelsoseges baloldali peldat vagy Sztalint, Che Guevarat, Pol Potot.
Vagy ha homokosokrol van szo, akkor rogton elo lehetne rangatni pedofil vagy sorozatgyilkos buzikat is: Jeffrey Dahmer, John Wayne Gacy, Andrew Cunanan.
Ugyanis sorozat es tomeggyilkosok vannak a buzik kozott is szep szammal. Koze ugyan ennek sem lenne a buziparade temajahoz, de legalabb figyelemfelkelto es megdobbento, hatasvadasz. Mint ahogy a Breivikre utalgatas is.

Azt is megfigyeltem, hogy az ilyen tolerancia bajnokok jobban gyulolik az oveketol eltero velemenyeket, mint az altaluk gyulolt jobboldaliak. Csak addig toleransak, amig az o erdekeiket szolgalja.

A szulo meg oda viszi a gyereket, ahova akarja, felteve, ha ezzel nem art neki. En focimeccsre se vinnek gyereket meg esti szappanoperat se neznek veluk, ahogy egyedul se, eleve oda nem vinnem, ahova magam se mennek (buzivonulasra se!), de masok maskent gondoljak, lelkuk rajta. A gyerekneveles elsosorban maganugy, a csalad, szulo felelossege. Az allam ultima ratio jelleggel nyuljon csak bele ebbe a kerdesbe.

平八 2013.07.16. 09:24:24

@sparklie: Ön egy okos ember, respect!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.07.16. 09:25:48

Azon gondolkodom, hogy vajon mit mondtak a szülők a gyerekeknek, hova mennek?

"Noelke, igyekezz, idd meg a kakaót, indulunk a melegfelvonulásra" ?

sparklie (törölt) 2013.07.16. 09:28:05

Ja, a Szex es New York Samanthajara nekem nem allna fel, de biztos en vagyok a valogatos...
Vagy egyenesen jobbikos?

A Szex es New York egy nagy gagyisag fogyasztasi, vasarlasi maniaban szenvedo ketbites tyukoknak. Mindig van egy ilyen ugyeletes noi trendi film, konyv: Bridget Jones, Amelie, Szex es New York. Nincs ezzel baj, csak sajnos sokaknak ezek a "muvek" adjak az eletvezetesi tanacsokat is a csaladi hatter helyett.

A feminizmus egy boduletes okorseg, ami tobbet artott a noknek, mint hasznalt volna. Olyanokert verik az asztalt, amit mar reg megkaptak, de hat a sok gender studies szociologusnak is meg kell elni valamibol munka helyett.

Muad\\\'Dib 2013.07.16. 09:33:05

Egyébként számomra egyértelmű, hogy nem való gyerek a pride-ra, meg a politikai tüntetésekre sem. De ez mindenkinek magányügye, úgy sem lehet megakadályozni szabályokkal, hogy hülyét neveljen valaki...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.07.16. 09:34:31

"Ahogyan persze az sem veti vissza a gyermekek szellemi fejlődését, hogy a miskolci jobbikosok nemes egyszerűséggel levágták a városszéli putrit a közüzemi cuccokról, ahol véletlenül tartózkodnak nagycsaládosok is... A víz meg a villany minek a gyereknek!"

Hát baszki, ha te sem fizetnéd, sőt még lopnád is az áramot/vizet, téged nem csak, hogy lekapcsolnának a szolgáltatásról, hanem még jól meg is hurcolnak és persze egy valag büntetést kapsz.

A gyermeki fejlődés tekintetében meg olymindegy, hogy a jobbikosok vagy a tigázosok teszik ezt meg.

MACISAJT 2013.07.16. 09:41:30

"A Jobbik feljelentést tett azok ellen a szülők ellen, akik gyermekeikkel együtt felvonultak a Pride-on; mondván gyermeküket veszélyeztették egyébként toleranciát hirdető magatartásukkal."

És csak úgy kérdem: miért ne tehetettek volna feljelentést?
Majd a hatóság eldönti...

Ráadásul szerintem meg is áll:

A kiskorú veszélyeztetésének bűncselekményét a Btk. „A házasság, a család, az ifjúság és a nemi erkölcs elleni bűncselekmények” fejezetben szabályozza, konkrétan a Btk. 195. §-ban. A cselekménynek négy elkövetési magatartása van.

195. § (1) A kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy, aki e feladatából folyó kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődését veszélyezteti, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

2) Ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, az (1) bekezdés szerint büntetendő az a nagykorú személy, aki kiskorút bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésére, illetve züllött életmód folytatására rábír, vagy rábírni törekszik.

A (2) bekezdést bárki elkövetheti, azt kell bizonyítani, hogy a kiskorú az ő kifejezett ráhatására követte el a bűncselekményt, vagy szabálysértést, illetőleg a züllött életmódot. Az elkövetőnek továbbá tisztában kell lennie a gyermek életkorával.
2010. januárjától a szabálysértésre rábírás is megvalósítja a bűncselekményt. A züllött életmódra rábírás, egy huzamosabb ideig tartó, kifejezetten erkölcsileg kifogásolható magatartásra való rábírást jelent.

málta 2013.07.16. 09:44:27

@平八: Szerintem nézz utána, mit jelent a liberális. Direkt csoportot írtam, és nem pártokat, vallásokat stb. Bármilyen csoport hangoztat "csak mi tudjuk a frankót" mondatokat, az engem taszít. Ennyit akartam jelezni a hozzászólásommal, és nem többet.

Lord Viktor 2013.07.16. 09:45:02

Vártam már mikor jön egy ilyen ajvékoló poszt. Aláírom, azok se komplettek, akik gyerekkel mentek ellentüntetni és büdösbuzizni (sőt alapból feleslegesen mentek ki, felülve ennek a szánalmas provokációnak), de egyrészt ők nem a Jobbikot képviselték (a párt külön kérte, hogy jobbikos max magánemberként menjen ki), másrészt meg ettől teljesen független, hogy gyereket kivinni egy ilyen rendezvényre is nettó faszság. De sajnos minden szülő olyanná neveli a gyerekét, amilyen ő maga is, így max. sajnálni lehet őket. De - jobbikosként is - feleslegesnek tartom ezt a feljelentgetést.

A posztíró pedig gondolkozzon el, hogy mi különbözteti meg őt azoktól, akiket gyűlöl? Kirekeszt, általánosít, a "mindenki náci, aki nem szereti zsidókat-buzikat-cigányokat" elv alapján gondolkodik. Szóval nevetséges. :)

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2013.07.16. 09:50:22

Húú, szerencse, hogy nem vagy előítéletes. Lássuk akkor:

"gárdaavatáson számtalan olyan szülőt is fel lehetett fedezni, akik a nyíltan rasszista, a világ minden élő sejtje ellen háborút hirdető sokaságot fejlődésben lévő gyermekükkel gyarapították."

Felsorolnád, hogy a magyar gárda ki ellen hirdetett háborút? Hadüzenet időpontja, ki adta ki, ki rta alá.

"A tolerancia a Jobbik szerint bűn" Pontosan mikor, hol, és ki nyilatkozta ezt le a Jobbik nevében? Vagy csak szerinted nem toláráns a Jobbik, ezért a saját előítéleted ülteted át ilyen formán, és gyakorlatilag nincs valóság alapja?

VT22 2013.07.16. 09:53:55

@málta: "Az tölt el borzadállyal, ha egy csoport azt képzeli magáról, hogy: ők az erköcs, a jó, a helyes - és sorolhatnám még hosszan - egyedüli tudói. Kinyilatkoztatják mit kell tenni, aki pedig nem igazodik, az ellenség. "

A meleglobbi gyakorlatilag ezt csinálja.

Tart egy provokatív felvonulást és elvárja hogy mindenki jó képet vágjon hozzá, azzal csesztetik a fél politikai elitet hogy miért nem voltak ott, aki szerint nem helyes az meg korlátolt homofób náci, a haverpajtási médiában/blogokon meg futószalagon jönnek a feléjük elfogult cikkek.

Erkölcsös jó és helyes a melegfelvonulás?
Kötelező hogy elfogadd, más véleményed nem lehet, mert akkor homofób korlátolt náci vagy.

És az is jó ha elviszik a gyereket felvonulni,
az is jó ha örökbe fogadják a gyereket,
akkor sem szabad felháborodni ha nemi szervükhöz dörzsölk a bibliát,
minden jó amit kitalálnak, mert a melegek csak jófejek lehetnek és tévedhetetlenek.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2013.07.16. 09:54:02

"Ahogyan persze az sem veti vissza a gyermekek szellemi fejlődését, hogy a miskolci jobbikosok nemes egyszerűséggel levágták a városszéli putrit a közüzemi cuccokról, ahol véletlenül tartózkodnak nagycsaládosok is... A víz meg a villany minek a gyereknek!"

Érdekes, ha én nem fizetek be egy számlát, azt úgy hivják, hogy közműtartozás, és eladják a fejem és a gyerekem feje felöl a házamat, ha nem rendezem. Ha a városszéli putriban nem fizetnek évek óta SEMMILYEN számlát, akkor persze jár a gyerek szellemi fejlődéséhez a víz meg a villany.

Nem tudom, hogy simán előítéletes vagy, szemellenzős tudatlan, vagy csak egy büdös rasszista, aki gyűlöli a fehéreket!

_most_ 2013.07.16. 09:57:55

a jobbikos nácik örüljenek, hogy nem veszik el tőlük a gyerekeiket, amiért a Mein Kampf-ot olvassák nekik esti meseként.

平八 2013.07.16. 10:01:41

@málta: Szerintem te is, mert akaratlanul is tökéletesen jellemezted őket. Bár nem tudom mit várjak, ha szerinted a "liberális" az neked párt.

Lord Viktor 2013.07.16. 10:02:28

@_most_: sőt örüljenek a jobbikosok, hogy nem lettek már rég a Dunába lőve! Oh, wait...

MACISAJT 2013.07.16. 10:12:57

@sparklie: ("Vagy ha homokosokrol van szo, akkor rogton elo lehetne rangatni pedofil vagy sorozatgyilkos buzikat is: Jeffrey Dahmer, John Wayne Gacy, Andrew Cunanan.
Ugyanis sorozat es tomeggyilkosok vannak a buzik kozott is szep szammal.")

Én azon csodálkoztam, hogy a felvonuláson nem Király Tamás fényképével vonultak, mint a "melegség áldozatának jelképe"..:)

A nyomorult ugyanis friss húsra vágyott, kiment és összeszedett egy kukázó csövest, aki egy idő után megelégelt a mókát és agyonverte...
(egyébként az egykori Antenna Hungáriás vezér Korda, utóbb "melegpornó producer" kisértetiesen
hasonló módon végezte...

málta 2013.07.16. 10:22:11

@平八: Sehol nem írtam, hogy párt, ha nem tudod értelmezni a szavak jelentését, tényleg ne várj semmit. Olyan, mintha egy-egy szóra reagálnál csak, és nem az egész mondanivalómra. Részemről befejeztem, ha ennyire nincs affinitása senkinek arra, hogy ne uszuljunk már, hagyjuk egymást békén élni.

nahogyverjemaszádba 2013.07.16. 10:23:33

oszt' mi lenne, ha eccer má' valami olyan jobbikos poszt is lenne, ahol nem a szart kenitek szanaszéjjel?
Nem virítana a wordpress mi' ? oszt nem vóna cuccra péz...

mé' nem az a téma, hogy melyik párt adta be a legtöbb törvényjavaslatot?

Sunavadász · http://napisuna.blog.hu 2013.07.16. 10:28:09

Teljesen értelmetlen frusztráció-szülte kirohanás.

平八 2013.07.16. 10:30:24

@málta: Ó, hát persze... :)
Egyelőre csak te nem vetted észre az ide kommentelők közül, hogy fordítva ülsz a lovon. És még én nem tudok értelmezni, hahaha, ne röhögtessük már egymást kérem, ez itt egy komoly téma akarna lenni vagy mifene! :D Az uszítás ellen vagy, de az uszítók pártján állsz... nem tudom, hogy hoztad össze, de az egódból nyugodtan vegyél vissza és használd azt arra, hogy körbenézel a világban, hidd el, hasznodra fog válni!

Silent Bob 2013.07.16. 10:37:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): És a jobbikos szülő mit mond mikor mennek ellentüntetni, gyere Turulka, megyünk buzit dobálni? :D

Kelletteznekem? 2013.07.16. 10:38:29

ööööö, nem tudom lehet-e politikia irányzattól függeteneül, magáról a problémáról beszélni...

szerintem a gyermekek védelme mindig egy magasabb köszöböt, egy magasabb határt kell képviseljen. Ennek oka, hogy a gyermekkor meghatározó: pl aki a szülőjét dohányozni látja, nagyon nagy valószinüséggel dohányos lesz, akkor is ha egész életében az ellenkezőjét hallja mindenkitől, szüleitől, médiából... Ezért korlátozzák a reklámokat a gyermek műsoridőben, miközben (bár sok káros hatásáról tudunk, és ránk felnőttekre is hatnak), seni nem tüntet a reklámok ellen, vagy nincs napirenden (ne is legyen) a reklámok bemutatása. A legtöbb normálisan gondolkodó nem kívánja a dohányzás betiltását, vagy büntetését börtönnel, de normális embernek természetese hogy a gyermekeket védjük meg dohányzó emberektől, és tegyünk az ellen hogy pozitiv példa legyen előttük (pl filmekben). Azt hiszem, ez egy széles körűen elfogadott társadalmi konszenzus.
HA valaki logikusan végiggondolja, eljuthat ide: ugyanez érvényes a melegfelvonulásra. A gyermek példából tanul,és igenis a felnőtt társadalom felelőssége milyen példát mutat. Néhány évvel ezelőtt, (én úgy érzem az agymosás még nem volt ilyen hatásos), még természetes volt, hogy gyermekeknek az egész család, anyukával és apukával a legjobb példa. Ez nem jelenti azt, hogy bántani kellene az egyedülállókat, az elváltakat, a homoszexuálisokat, vagy akár a gyerekgyűlölőket. Nem, ezt az álliberális propaganda mondja csak, ha nem fogadod el a mi "értékrendünket" (amit rossz arra mondjuk hogy jó), ha nem vallod hogy a homoszexualitás követendő példa a gyerekeknek, akkor te kirekesztő vagy. Ez nem igaz. Attól, hogy nem szeretném hogy a gyermekiem azt lássák, hogy minden jó fej dohányzik, nem akarom úgy nőjjön fel, hogy az a természetes hogy elhagyjuk "öregedő" feleségünket és lecseréljük fiatalbbra, ettől én még nem rekesztem ki a dohányosokat, vagy aki elvált. Elég baj az a dohányosnak, hogy tüdőrákja lesz, elég baj az elváltnak, és annak gyerekeinek, amilyen szenvedést el kell viselnie. De nekem kötelességem minden esélyt megadni a gyermekemnek, hogy elkerülje a rossz példákat. Számomra ugyanígy működik a meleg-parádé,(és persze a lobbi és média tevékénység, ami ezt kísérei illetve megelőzi). ÍTermészetesnek tartom, hogy ne azt lássa normális, elfogadott, követendő példának a gyermekem, hogy azonos neműek alkotnak párt, házaspárt. Ehhez joga van a gyereknek, mint ahhoz hogy ne erőszakot lássa normálisak (ezt sajnos már szinte lehetetlen megvalósítani), hogy ne a drogozást lássa normálisnak.
Ez NEM a melegekről szól!!! Ez arról szól, hogy mi jó a gyermeknek. Neki joga van a jó példát látni, a teljes családot. Ez természettörvény, ezt nem egy párt, nem egy mozgalom, nem egy lobbi találta ki, ezt mindenki tudja igazából (csak lassan nem meri kimondani már, mert megbélyegzik). EMBEREK! Felnőtt felelősségtels emberek döntsenek sorsukról, és ne érje őket megvetés vagy joghátrány, akár dohányznak, akár elhagyják gyermekiket, (vagy megölik őket), akár úgy döntenek hogy nem alapítanak családot, nem heteroszexuális házasságban élnek. De ez nem jelenit, nem jelentheti azt , hogy a gyermek joga, hogy a jó példát lássa sérülhet. Legyenek szivarszobák, legyen szvingerklubok, éljenek együtt annyi és olyan nemű emberek egy lakásban akik akarnak, aki akar nézze élőben hogy szexel valaki más, de ezt igenis gyermekektől elszeparálva kell tenni. Nézzen horrort aki akar, de a gyerek ne nézhessen, mert ő még nem tudja feldogozni rémálmai lesznek. Pornózzon, szvingerezen, éljen nyitott kapcsolatban egy 20-30 éves felnőtt, de egy 12 éves ne ezt lássa mintának, mert a szexuálpszihológiai fejlődésében nagyon rossz irányba megy. Ez NEM a melegek jogairól szól. Ez a gyermekek jogairól szól, amit a melegek támadnak, mert saját (vélt vagy valós) jogaikat fontosabbnak tekintik. Ez nem politika, és nem a jobbik ügye. Baj hogy csak ő áll ki, mert ismerjük, hogy sajnos a gyűlölet-reflexre építit stratégiáját. Ettől még igaza van. (Utálom a Jobbikot)

_most_ 2013.07.16. 10:44:52

@Kelletteznekem?: tipikus náci ideológia :D

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2013.07.16. 11:01:18

@Kelletteznekem?: szép, amiket írsz és nagy része jogos is, de a szexuális orientáció nem egy felvett, tanult dolog. attól egy gyerek sem lesz homoszexuális, hogy tudja, hogy van ilyen is és attól sem, ha neadjisten kiviszik a szülei egy kulturált melegfelvonulásra, mint amilyen az idei volt. egy egészséges gyereknek ettől nem sérül a lelke és nem sérül semmilyen joga, max szélesedik a látóköre és később esetleg fel sem merül benne, hogy megbélyegezze azokat, akik másképp élnek, mint ő.

Radio Silicon 2013.07.16. 11:05:59

@málta: Nem, fiatal vagy és naív. :)

TiZ 2013.07.16. 11:06:48

nem kell buzizni. Mindenki döntse el maga, melyik a jobbik lyuk és kész.

2013.07.16. 11:06:48

Úgy gondolom, engedni kéne, hogy a gyerekek gyerekek legyenek, ezért ki kéne hagyni őket a szexuális és politikai színezetű megmozdulásokból egyaránt. Mindazonáltal a feljelentést túlzásnak tartom, ezen a jogcímen a másik fél is kellő indokkal feljelenthető lenne. Egyébként – mint azt többen is megírták – a posztoló elég durván csúsztat, és összemos dolgokat, így ezzel többet árt az érintetteknek, mint amennyit használ az értük való kiállással.

P. S.: A Szex és New York Samanthájára nekem sem áll fel, sőt irigylem azokat a pasikat, akiknek igen. Ők valószínűleg a legyet is röptében... :))

Radio Silicon 2013.07.16. 11:08:22

Szerintem helyes a Jobbik lépése, a ballib se hagy ki egyetlen lehetőséget se, hogy szurkálja a Jobbikot. Majd a jogtudósok megtárgyalják, hogy mennyire jelent veszélyt a bőrtangás szőrös férfi látványa egy gyermek lelkivilágára.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.16. 11:10:05

@_most_:

A szólőnek joga van gyerekét akár nácizmusra, akár homokideológiára nevelnie.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.16. 11:11:06

@Athos64:

A gyereknek szocializálódnia kell, hülyeség lenne ezt gátolni, ráadásul nem is lenne megvalósítható.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.16. 11:12:26

@Kelletteznekem?:

A gyerek védelme saját szülője ellen jellemzően totalitárius államok gyakorlata.

borinborin (törölt) 2013.07.16. 11:23:01

@TiZ:
+1
@sparklie:
Fogalmad sincsen a feminizmusról.

2013.07.16. 11:29:27

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

A gyerek szocializálódik már azzal is, hogy a vele egykorúakkal jár bölcsődébe, óvodába, iskolába, és életkorának megfelelő módon és mértékben ismerkedik a világ dolgaival. Jómagam nagyon fontosnak érzem, hogy ésszerű toleranciára neveljük a gyerekeket (és ez a szexre éppúgy vonatkozik, mint a politikai nézetekre), mert az elszomorító, hogy inkább az előítéleteket neveljük beléjük, méghozzá igen hamar. Sok gyerek még a cipőjét se tudja egyedül befűzni, nem tud késsel-villával enni, de a „gondos” szülői nevelésnek köszönhetően már perfektül tud buzizni, cigányozni, zsidózni. Hogy a gyerekeket azáltal neveljük a leghatékonyabban toleranciára, hogy Pride-ra meg gárdaavatásra visszük őket, arról viszont egyáltalán nem vagyok meggyőződve.

khmm... 2013.07.16. 11:36:01

@Nelson.:

Azért nem árt utánaolvasni....
hvg.hu/egeszseg/20080702_meleg_homoszexualitas

" A Karolinska Egyetem elsőként végzett populációszintű ikerkutatást, azaz vizsgálataikba bevonták Svédország összes 20 és 47 év közötti egy- és kétpetéjű ikerpárját. Az ikerkutatást gyakran alkalmazzák annak kiderítésére, hogy egyes jellegeket genetikai vagy környezeti tényezők befolyásolnak-e. Az egypetéjű ikrek genetikailag azonosak, azaz az összes génjük egyforma, míg a kétpetéjű ikrek csak felerészben egyeznek génjeiket illetően, viszont ugyanazok a környezeti hatások érhetik őket.

A szám szerint 3826 vizsgált ikerpár minden tagját megkérdezték, mindezidáig összesen hány azonos illetve különnemű kapcsolatuk volt. A kapott válaszok alapján a férfiak esetén 35 százalékban a genetika tehető felelőssé homoszexuális orientációjukért, 64 százalékban egyéb, egyéni környezeti faktor (ez a külön nevelt ikrek válaszaiból derült ki). A nőknél 18 százalékban meghatározóak a gének, az eltérő környezet 64 százalékban, míg a családi háttér 16 százalékban befolyásolja a későbbiekben kifejlődő leszbikus viselkedést. A genetika tehát kevésbé szerepel oki tényezőként a homoszexualitásban, a környezeti hatások annál inkább."

nyekk 2013.07.16. 11:47:03

A gusztustalan fartúrókra kár vesztegetni a szót. Undorító betegségükkel hivalkodnak. Már ha rájuk gondolok is felfordul a gyomrom.
De a Bajnai tetszett, amikor kénytelen volt megjelenni PR okokból a buziparádé után rendezett "kultúrális műsoron".
Hogy az milyen képet vágott mikor a táncos fatúró a színpadról -természetesen művészileg- katona sapkában zenére rázta az orra előtt a letolt gatyás szőrös vazeleinos, csímbókos valagát. Bajnai mint aki citromba harapott. (Mint mikor anno az Internacionálét volt kénytelen elénekelni a szoci szeánsz végén).
A mellette ülő kendermagos pali (talán Kertész nevű) annál jobban élvezte. (gondolom nem véletlenül)

2013.07.16. 11:52:32

@nyekk:

Oly érzékletesen írod le az említett műsort – „ a táncos fatúró... rázta az orra előtt letolt gatyás szőrös vazeleinos, csímbókos valagát” –, amitől nem hangzik igazán életszerűen, hogy neked ettől tulajdonképpen állítólag felfordul a gyomrod.

nyekk 2013.07.16. 12:13:13

@Athos64: De felfordul, de be kell vallanom, hogy (nem a szőrös segget, hanem magát a szituációt) nagyon élveztem.
Mint a Tanu című filmben, mikor Bástya elvtárs beleharapott az savanyú "magyar narancsba" összetekeredett a feje, de rögtön rájött, hogy neki ezt élveznie kell, és átváltott egy kínvigyorba.
Ugyanezt adta elő a Bajnai. Az operatőr rá is közelített. Fantasztikus színészi teljesítmény volt. Bruhhahhha.

Zus 2013.07.16. 12:14:28

Fentebb véste valaki:

"A kiskorú veszélyeztetésének bűncselekményét a Btk. „A házasság, a család, az ifjúság és a nemi erkölcs elleni bűncselekmények” fejezetben szabályozza, konkrétan a Btk. 195. §-ban. A cselekménynek négy elkövetési magatartása van... "

Na az abban leírtak alapján a fél világot le lehetne sittelni. Amilyen fiatal gyerekek szabadulnak ki az utcákra, a fele társaságnak sittesek és utolsó, nemtörődöm alakok lehetnek a példaképei. Érdemes a tömegközlekedésen figyelni őket.
Aztán, ki dönti el, hogy mi minősül "a kiskorú testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődését veszélyeztető" kitételnek ? Az ókori görögöknél és a középkori japánoknál a homoszexualitás elfogadott dolog volt, a koraközépkori Európában még az is főben járó bűn volt, ha valaki vasárnap nem ment templomba. A hitleri Németországban, a sztálini Szovjetunióban a másként gondolkodás szintén főben járó bűn volt, a homokosokról már nem is beszélve. Na akkor ki vagy mi határozza meg a BTK 195-nek megfelelő jogszabályokban leírtak szerinti büntethetőséget ? Az aktuális kormány ? Vagy a hőbörgő utcai emberek ? Nem kellene valami egységes erkölcsi normát megállapítani az ilyesmire (persze, nem valami alaptörvényfélébe foglalva) ? Amibe természetesen a törvények betartásán ÉS maradéktalan betartatásán túl beletartozna az, hogy az ember a saját lelkiismerete szerint éljen és élhessen.
Különösek tartom azt, hogy itt mindenki nácizik, buzizik, de még SENKI SEM SZÓLT a gyerekek MEGFELELŐ TANÍTÁSÁRÓL ! Az oktatás ennyire marginális ? Csak az a lényeg, hogy valaki Jobbikos, liberális, náci, buzi ? Az élni és élni hagyni elvről sem hallott még itt senki ?

2013.07.16. 12:18:02

Amikor 5 éves voltam, meg kellett vernem a szomszéd Kohn Pistikét.
Amikor 10 éves voltam, a szomszéd Kolompár Renátót.
Amikor 15 éves voltam, ki kellett végeznem egy anarchista óvodás csoportot.
Amikor betöltöttem a húszat, nekiálltam Iránnal plutóniumot dúsítani.
Amikor 25 lettem, hadat üzentem Izraelnek és a tankok elejére élő pajzsként cigány kisgyerekeket kötöttem.
Hamarosan jön a 30 és tervezem klónozni Adolf bácsit, a szekrényben rejtegetett péniszének sejtjeiből. Mert Hitler az én Führerem, az én megváltóm!
(akinek nem esett le, irónia)
Kedves posztíró: Csak a szádba adom a hülyeséget, mert magadtól nem lehetsz ilyen sötét, mint a fenti sorokban látható.

málta 2013.07.16. 12:34:30

@Zus: De, én hallottam már, sőt vallom az élni és élni hagyni elvet. Nagyon leugattak, ezért kiszálltam.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.16. 13:33:04

@nyekk:

Bajnai egy rendes ember, keményen homofób ő is, mint minden normális ember. Csak hát akkora balek, hogy mindig belekeveredik valami baromságba.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.07.16. 13:34:20

@Athos64:

A tolerancia fontos. Azonban kell, hogy legyen határa. S hangsúlyozni kell, hogy a tolerancia és az elfogadás két különböző dolog.

2013.07.16. 14:36:55

Mindennek van (kéne, hogy legyen) határa, a toleranciának is. Jómagam tolerálni tudok olyan véleményeket is, melyeket nem osztok, vagy olyan magatartásformákat, amelyek tőlem távol állnak. Ezeken belül is vannak kategóriák. Tolerálom például a dohányosokat, sőt elviselem a jelenlétüket is (ha muszáj), az alkoholisták létét viszont csupán tudomásul veszem, de nem viselem el a társaságukat. Ami a politikát illeti: a Fidesznél és a Jobbiknál csak a kommunistákat (szocialistákat) utálom jobban. :))

Hasonló a helyzet a szexuális orientációval. Jómagam nem tartozom azok közé, akik folyton a valós és kitalált szexkalandjaikat mesélgetik az ismerőseiknek, és egyáltalán nem igénylem azt sem, hogy engem bárki ilyesmikkel szórakoztasson. Ezek magánügyek. Mivel ehhez tartom magam, nekem tulajdonképpen tökmindegy, hogy akivel értelmesen el tudok beszélgetni, az egyébként mit és kivel csinál odahaza a hálószobájában. Úgy gondolom, az emberek túl sokat foglalkoznak mások magánéletével, miközben az nem tartozik rájuk, viszont közömbösek mások iránt olyan dolgokban, amelyekben akár segíthetnének is.

Sátán meg a Jocó 2013.07.26. 15:52:58

IGAZA VAN A CIKKÍRÓNAK!!!

Az a sötét neonácik, akik azt mondják, hogy ezek a megjelenési formák nem csak, hogy tolerálhatóak, hanem egyenesen SZERETHETŐEK, ebből kifolyólag gyerekeinknek is látnia és szeretnie kell:

folsomstreetevents.org/photos/alley-2003/images/03Dore09-28.JPG
foundsf.org/images/2/25/Gay1%24leather-slaves.jpg
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/99/Gay_Pride_2006_-_89.jpg

Alig várom, hogy ez a mucsia agyarországi Pride is elérje végre a haladó Nyugat eme színvonalát!
Még csak a felvonulásnál tartunk (elmaradott nép, pfujjj), mielőbb szeretném, ha ilyen szép emberek vonulgatnának fel!
süti beállítások módosítása