Laodumin

Szent Korona, Mandela

2013.06.28. 02:46 | Laodumin | Szólj hozzá!

A Fideszes honatyák kedvéért: a címben megnevezett Mandela nem elírás, vagyis nem Manduláról, és pláne nem kárpáti manduláról van szó; az apartheid pedig még véletlenül sem "a part a tied". A Szent Korona rádiója, na még egyszer, tehát a Szent Korona Rádió hírül adta, hogy Mandela (vigyázat idézek) "fehérgyűlölő korrupt néger" elhunyt. Magyarán szólva a négergyűlölő korrupt fehérek halottnak nyilvánították Nelson Mandelát!

A magyar újságíró szakmában a kacsák szivárogtatása nem számít különösebb érdekességnek, lévén a Magyar Nemzet, illetve Magyarország állatkertjének rácsozata igen alacsonyan áll, ebből következően számtalan a morálra rácsodálkozó hápi hagyja hátra biztonságot jelentő odúját. Legutóbb ugye a szivacsos faláról híres Bilderberg konferenciáról csöpögtettek bizonyos korrupt fehérek olyan híreket, melyek szerint Reading asszony választási csalást készít elő Magyarországon, Orbán miniszterelnök úr és a korrupt hófehérkék nem(!) zeti együttműködési rendszere ellen. Bár az kétségtelen tény, akiknek személyes bejárásuk van a m(M)agyar n(N)emzet istenéhez, azok nem csupán Reading asszony soha el nem hangzott beszédét, de még a földtrafik, vagy trafikföld pályázatait is első kézből ismerhetik. (Mert ugye egyszerű halandó csak az ordas 18-as táblát láthatja, meg a pult mögé bedobott Bagamérit, aki egyébként cigihez fagyit oszt.)

Ha már Nelsol Mandelát sikerült eltemetnie ezeknek a négergyűlölő korrupt fehéreknek, akkor -elvben legalábbis- egy olyan mitikus alakot akartak elvenni a világtól, aki egész életét annak szentelte, hogy a négergyűlölő korrupt fehérek korrupt rendszerét eltakarítsa a Föld színéről. Ezek a korrupt fehérek magukat felsőbbrendűnek tekintették: földet, trafikot, molt, magánnyugdíjat, magyar vuvuzelát (értsd szotyit), stadionokat, adócsökkentést, nyugdíj vagyont adtak a maguk fajtájának; és pár száz forintos rezsicsökkentést, áfa emelést, különadókat az úgynevezett "négereknek". A különbség annyi, hogy nálunk majd csak lesznek Mandelák, most még legföljebb csak mandulák vannak, de ez már tényleg csak részlet kérdés...

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr905381473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása