Laodumin

Magyarságtudat-erősítő szerek

2013.01.12. 13:32 | Laodumin | Szólj hozzá!

Urunk harmadik esztendejében, midőn a globális pénzpiaci üzelmek tífuszként terjedtek, és kiirtották az alattvalókból a nemzeti identitást, a felcsúti ácsmester piacra dobta legújabb gyógyszerét. (Egyébként ezzel kapcsolatban kíváncsian várom Zacher Gábor legfrissebb tanulmányát, hogy vajon a "Gina" vagy a "Kata" hagyományosan magas kockázati besorolásának szintjét képes lesz e megütni, ez a kétes hatóanyag tartalmú szérum.)

A magyarságtudat-erősítő szerek egyik legkellemetlenebb mellékhatása a lábujjak között kialakuló vékonyka úszóhártya, és a tompor mélyéről előserkenő sűrű színes tollazat. Ezzel egyidejűleg jelentkeznek a végtagokban végbemenő izomrángások, amelyek táncra késztetik a kísérleti alanyokat. A pávává való teljes átalakulás után jelentősen megnövekszik a "pávamenetben" való részvétel iránti igény, illetve a Bayer Zsolt különös orális fixációja iránt érzett szexuális vonzalom. Az ily módon kialakuló pávák párzási szokásaik során a főpáva engedélyével kezdenek nekiveselkedni társuknak. Az együttlét -önző és nehézkes- fizikai erőpróba, melyben a hagyományos hím és nőstény szerepek felcserélődnek. A pávák tömeges orgiaszerű együttlétében az győz, aki magyarságtudatát a lehető legnagyobb mértékben képes a közvetlen mellette szorgoskodó állatkákra spriccelni -elnyerve ezzel a pávák 5. számú cserélődő tulajdonosú párttagkönyvét.

A párzás -A pávák tánca- a Hattyúk tava című nagy sikerű előadás áttranszponálása Vidnyánszky új-nemzeti színpadára, melyet a rendező egyébként "nagycsaládosoknak" ajánl. A gyógyszer legutolsó mellékhatása, hogy az alany még álmában is éberségre törekszik, ezért libajnai libával álmodik, nehogy uralma alá hajtsa észrevétlenül ősi vetélytársa.

Következő bemutató időpontja: Magyar Animal Planet, MTVA csoport. Felelős szerkesztő és rendező: Páva Viktor.

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr235013879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása