Laodumin

A Colosseum oroszlánjai

2013.01.28. 23:10 | Laodumin | Szólj hozzá!

A magyar közélet szereplőinek ismételten sikerült alulmúlniuk saját "nemzeti-szellemi" színvonaluk legalsó határát, ami a Japánból ideszalajtott gazdasági szakember intézkedései és Vezírünk delíriumos, forradalmi képzelgései után csodának is minősülhet. Eddig a pillanatig apró társadalmunk legjelesebb képviselői csak arra voltak képesek, hogy eljuttassák szeretett népüket a szellemi szellentés színvonaláig, ám most végre elérték a szellemi exkrementum határvidékét.

Matolcsy szellemi szellentésének hatását eddig kétségtelenül nem lehetett fizikailag érzékelni, de legalább orrfacsaróan büdös volt. Ezzel szemben a szellemi exkrementum állapotában végre nem csak érezzük, de imára kulcsolt kezeink között már szorongathatjuk is kicsiny országunk bűzének legfőbb forrását. A Jobbik-Fidesz közös budihasználatának eredményeképpen (t.i. ne használd míg mozog a lánc!) tonnányi szar formájában özönlöttük el egész Európát, bebüdösítve a jogállamiságot, a demokrácia legfontosabb intézményeit. (Brüsszelben hányszor kakálhatnak a jobbikosok? És ki veszi a wc papírt?)

Egyúttal oroszlánokként küzdöttünk narancsos diktatúránk fennmaradásáért, és legfőbb igazunkért. S miközben mi csatározásokkal voltunk elfoglalva, Európa történelmi küzdőterének világítását lekapcsolta, és kiűzte a félázsiai ragadozókat onnan. (Remélem az utánuk maradt bűzzel is tudnak majd valamit kezdeni...)

Az üggyel kapcsolatban alig várom Orbán Viktor fel és lecsatolható műhímtagjának (t.i. kormányszóvivő) szervilis meghunyászkodását. Persze az nem fog elhangozni, hogy a hihetetlen mocskot és bűzt már lassan csak mi viseljük el, különösképpen a fényárban úszó fővárosunk legdicsőbb polgármestere, aki néhány év múlva akár a Budapest utcáira visszaűzött "nemzeti impotens" ragadozók elé veti majd szeretett választópolgárait és honfitársait. 

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr475050184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása