Laodumin

Nagysasszony lelépett

2013.02.13. 16:56 | Laodumin | Szólj hozzá!

A diáktüntetések a mai Magyarországon olyannyira felértékelődtek, hogy még a Professzorok Batthyány Körének intellektuális presszójából kiszabadult futballszurkolók is kiálltak egy szellemi erőpróbára, melynek jelentősége legföljebb az általuk összeköpködött maghéj mennyiségében mérhető. Annyiban azonban mégis figyelemreméltó, hogy végre előbújt a Fidesz Agy KFT. szellemi bázisa (nem véletlenül akar Vona maga köré értelmiségieket is felsorakoztatni), amely KFT. egyébként sikeresen hozta ki vállalkozásának intelligencia bevételét-kiadását nullszaldóra.

A bruttó nullások sorát erősítendő Selmeczi, Hoffmann Nagysasszonyok remélhetőleg egy délutáni té alkalmával elmagyaráztak sajátjaiknak miképpen érdemes széles nyilvánosság előtt megnyilatkozni. Ennek a szellemi kiképzésnek köszönhetően jelentek meg maghéjat köpködő nagy magyarjaink. Mert hiszen a magyar labdarúgás jelenlegi színvonala egyenlő kormányunk tevékenységével, ebből következően elmondható, hogy az ÚJ DEBRECENI FUTBALL KATEDRÁLIS a maghéjat köpködők templomává fog válni.

Ami viszont egyértelműen pozitív fejleménynek tűnik: kormányunk, illetve Hoffmann Nagysasszony oktatáspolitikája végre beérni látszik. Az ELTE épületét eddig kívülről figyelő bruttó nullások végre belülről is szemügyre vehették államunk egyik legszebb intézményét. Már csak Vidnyánszky hiányzott onnan. (Jut eszembe: Miért lesz üres a Nemzeti júniustól? Mert a bemutató egybeesik a Fradi-Lokival!)

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr355078800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása