Laodumin

Szávay HÖK-e, Zagyva töke

2013.02.21. 19:51 | Laodumin | 2 komment

Még mielőtt nekiveselkednék Zagyva "jobbikos" képviselő úr beható anatómiai vizsgálatához, néhány keresetlen szót szeretnék ejteni Szávay "jobbikos" képviselő úr retorikai önkielégítéséről.

Szávay HÖK-e egy kiváló ornitológus professzor jellemével készítette el listáját a messziről érkezett gólyákról, színük, szaguk, génállományuk, párzási szokásaik alapján. A cigány gólyákról, liberális gólyákról, homoszexuális gólyákról, nimfomániás gólyákról, katolikus gólyákról, zsidó gólyákról adott jellemzések azt a célt szolgálják, hogy a Jobbik trikolor fejű csúszó-mászó viperái előre fel tudjanak készülni a (szellemi) táplálékláncban fölöttük álló kecses madarak támadására. (Ha már ELTE-BTK illene ezek után tömegesen gyártani a különböző jobbikos, hökös tanulmányköteteket Francisco Goya festményeiről is.)

Szávay az ornitológiai vizsgálatokhoz szükséges ideológiai továbbképzést Zagyva és barátainak nemzeti hímtagján keresztül szívta magába, amely tevékenységét utólag egy képviselői székkel, s ezzel jelentős anyagi juttatásokkal is honoráltak. Ha már így szóba került Zagyva hímtagja, vizsgáljuk meg anatómiailag a képviselő úr említett testrészének szőrbe burkolódzó puha lengőjét, melyet Osztolykán Ágnes (egykori cigány gólya) képviselő asszony hozott működésbe.

A "jobbikos" képviselő urak mindig is híresek voltak feminizmusokról, nyugodt, tisztelettudó természetükről, azonban Osztolykán képviselő asszony szárnyának rebegtetése kiengedte a nemzeti palackból Aladdin részeg dzsinjét, aki merevedésre késztette Zagyva képviselő urat. Értsük meg azonban, hogy Zagyva képviselő úr, és barátainak működését jelentősen befolyásolja a lógó lágyrész, amelyben ifjú Vona-Novák hímivarsejtek készülődnek a nemzet méhének, Dúró Dóra "jobbikos" képviselő asszonynak nemzeti petesejtjeivel érintkezni. Azonban Zagyva úr részeg dzsinje előhúzta azokat az egyébként természetellenes vágyakat, amelyeket a vipera produkálhat egy cigány gólya iránt.

Megállapítható Zagyva tökéről és Szávay HÖK-éről: mindkettő sugározza gazdájáról az anatómiai és szellemi impotenciát, amellyel csak egy ilyen csúszó-mászó vetekedhet! Zagyva azt mondta, hogy fehér férfi szóba állhat egy nővel, attól még, hogy cigány. Én meg innen üzenem: egy gólya ne álljon szóba egy "csúszó-mászó" nemzeti viperával sem! Éljenek a gólyák!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr455097127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.03.15. 12:43:32

A szellemi színvonalad nagyon jól tükröződik ebből a postból is. Csak azt felejted el, hogy azóta kiderült az eltés listáról, hogy egy szemen szedett hamisítvány!

a Zamboni nem egy tészta 2013.03.15. 17:14:00

@ariskerase: a cikk stílusa nekem sem tetszik, de nem derült ki semmi... sőt az tűnik valószínübbnek, hogy iga
süti beállítások módosítása