Laodumin

Orbán Viktor: A Dal

2013.03.05. 16:29 | Laodumin | Szólj hozzá!

Valószínűleg a Révai József egykori kultúrpolitikus szellemi leszármazottjának számító Kerényi Imre - Rákay Philip duó könnyesre áztatta zsebkendőjét Orbán Viktor nagyívű performanszát követően, amellyel beleverte a 298 (vagy már 300) Ft-os szeget a magyarországi gazdasági popkultúra mélyre ásott koporsójába. A gazdaság csikidám királyaként is ismert Matolcsy (merénylet a zene és a gazdaság ellen egyaránt) olyan hangzást kevert kis országunk nemzeti zeneművéhez, amely az itthoni Békemenet rajongók számára felér egy orgazmusszerű epifániával, ám külföldön még a botfülű hallgatóság is szégyenkezve figyeli ezt a szánalmas előadást.

Nagyjából ahhoz lehet hasonlítani, mint amikor M. Gyurika nevű gondozottat meglátogatják a külföldi rokonok az Asylumban, és kénytelenek az előadott (gazdasági programnak nevezett) gügyögéshez tapsikolni. Tehát ott leszünk Svédországban, az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol a 2/3-os sms számmal (aztán nézitek, hogy mekkora a számla) megválasztott Orbán Viktor kicsit előrefőlve énekli: "Soha se mondd, hogy lejjebb már nem lehet, soha se mondd, hogy ez már lejtmenet; Soha se mondd, itt van Gyuri ó mondd!"

Lebben a turul, Gyurika mosolyogva előlép, nyomában a HÖK-ös Tökös fasiszta úttörőink. És már ki is találtuk, hogy nem kell bizony röghöz kötni az egyetemistákat. Elég surranót adni rájuk, egy horogkeresztet: "Legyé' náci-fasiszta-hungarista, s rögtön úgy rúgnak tökön vissza nemzetbiztonsági kockázatot jelentve a határról, hogy egészen a Közgép Kft. budipucolói között találod magadat a két diplomáddal. Ó mondd!"

Malmönek, sok szeretettel. (Ugye volt egykoron brit invázió, most itt van a nagymagyar invázió!!)

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr55118231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása