Laodumin

Zsidó matricák

2013.03.14. 20:24 | Laodumin | 79 komment

I. Ferenc pápává választásának második napján az ELTE nagyon nagy magyar és keresztény hallgatói zsidózó matricákat ragasztottak ki -többek között- Heller Ágnes névtáblájára. Ez az egyébként gyomorforgatóan gusztustalan és ordenáré megnyilvánulás az eddigi legőszintébb cselekedete a hazai szélsőjobbnak, mióta elkötelezett jogállam tagadókként megjelentek a politikai kínálatban. A magukat kereszténynek, elkötelezett hazafiknak, és nemzetieknek valló Radnóti-fóbiás, a szellemi fejlődés szempontjából ellen evolúciós pályát befutó hitler peték megnyilatkozása nem egyéb, mint a 70 évvel ezelőtti szélsőjobboldali eszmék nyílt felvállalása.

Egyébiránt a szélsőjobboldali, keresztény hazafik eleddig mindent megtettek annak érdekében, hogy tisztára mossák a történelem legmélyebb kisebbségi komplexusával rendelkező bajszos ember szennyesét (holokauszt, sterilizálás), s most íme a mester legjobb tanítványaként sikeresen haladnak azon az úton, amely egyébként megfogalmazásaik szerint nincsen, és nem volt. (Ideje lenne szélsőjobboldalon eldönteni, hogy most a nácik kivégeztek embereket és akkor volt tökük; vagy nem és akkor viszont nem volt tökük. Valaki oldja fel ezt az antagonizmust!) Itthoni szélsőségeseink akciójának célja a megfélemlítés, a morális pánik elültetése a társadalomban.

Heller Ágnes és a külföldön is elismert, jegyzett egyetemi oktatók a legfőbb letéteményesei annak a súlyos szellemi alapzatnak, amelyen az ELTE, illetve Magyarország egyetemei nyugszanak. Az elkövetők bizonyára nem vették figyelembe azt a tényt, hogy a hazai felsőoktatási intézmények nemzetközi súlyát nem a szélsőjobboldali gólyák száma, hanem a Hellerékhez hasonló oktatók munkássága, eredményei határozzák meg. Ma, nekik köszönhetően létezhet szellemi építkezés ezekben az intézményekben, az ellenük elkövetett támadások az intézmények és az ország egésze elleni aljas cselekedet. Ez nem magyar, és nem ferenci cselekedet.

A bejegyzés trackback címe:

https://laodumin.blog.hu/api/trackback/id/tr195135146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

earlyrat 2013.03.15. 11:58:50

A papa hogy jon ide?

Rendíthetetlen Álamkatona 2013.03.15. 12:21:31

"Magyarországon soha többé nem fordulhat elő, hogy embereket származásuk, vallásuk miatt hátrány, megaláztatás érjen, a kormány az ország minden polgárát megvédi, és az antiszemitizmus minden formáját elítéli" - Orbán Viktor 2013 január

Blogin · http://apologetika.blog.hu 2013.03.15. 12:26:41

Ezt a keresztényezést nagyon gyorsan fejezd be. A szélsőjobboldaliaknak tartott kuruc.info-olvasók jelentős része ultrabaloldali értékrendet vall, érdemes megnézni, milyen mocskos hozzászólásaik vannak például a pápaválasztással kapcsolatban.

Az efféle összemosás ordenáré. Néhány matrica legfeljebb hülye gyerekek csínytevése, ez viszont nettó hangulatkeltés és rágalmazás.

Mercel 2013.03.15. 12:39:20

@Kiszaj Károly:

" bár lehet magam is cionista vagyok."

Akárminek vallod és gondolod magad, te csak egy nyomorult náci vagy.
Undorodom a fajtádtól.
Csak még mielőtt előveszed a mindent vívő kártyát, nem én nem vagyok zsidó, csak egy átlagos Magyar akinek felfordul a gyomra a hozzád hasonló szobanáciktól.

"Frigyes"

Radio Silicon 2013.03.15. 12:44:45

Egyelőre nem tudni, hogy ki tette ki a matricákat, csak azt tudjuk, hogy mi áll rajta. Ennyi, kell ezt tovább taglalni? Bárki lehetett bármilyen akár teljesen ellentétes céllal.

panic_button 2013.03.15. 12:48:25

Szerintem a bajnai volt

gergel 2013.03.15. 12:55:23

@Kiszaj Károly:
Izraelt nem kellene összemosni a zsidósággal, ahogyan a cionizmust sem a judaizmussal.
Köszönet.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.03.15. 13:01:25

@Kiszaj Károly: Nem, persze, semmi baj nincs itt. A zsidót zsidózzuk le jólvan, de ugye akkor le szabad már a nácikat is nácizni, nem fog menni a magyarázás meg a "de nem is!" ?

Meg akkor prolizzuk le a prolit, munkanélkülizzük le a munkanélkülit, buzizzuk le a buzit, nyuggerezzük le a nyuggert, címkézzünk fel mindenkit!

Még véletlenül se próbáljuk meg a másikat önálló emberi lényként értelmezni, ragasztgassunk mindenkire címkéket, az olyan egészséges, sosincs belőle baj...

twisted 2013.03.15. 13:18:13

@Kiszaj Károly: Neked egy horogkeresztet kéne vésni a homlokodra, mint a filmben. Akkor lenne neked is címkéd. Semmi probléma, náci vagy nem?

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.03.15. 13:21:26

Demagóg cikk, melynek egyetlen céja a keresztényellenes gyűlölködés.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.03.15. 13:27:35

@Kiszaj Károly:

Most is cionista vagyok. De attól még miért ne mondhatnám, hogy a cikk egyetlen célja a keresztényellenes gyűlölködés?

kzoltana 2013.03.15. 13:37:36

Mindeközben Kósa Lajos városának polgárai a szabadságról. VIDEÓ
www.vagy.hu/tartalom/cikk/4074_miert_hallgattok

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.03.15. 13:54:37

@Kiszaj Károly: Ja, népirtást folytat. Az a klasszikus definíciója a népirtásnak, hogy ha rakétákat lőnek rád, és te visszalősz, akkor népirtást követsz el. Biztos Újvidéken is azzal kezdődött 1945-ben, hogy a magyarok rakétákat lőttek a jugoszláv kommunistákra...

És persze minden zsidó ugyanúgy ugyanazt gondolja a világ minden pontján, mindegyik szélsőséges cionista, aki tényleg állatnak gondolja gójokat, igaz? Kivétel nélkül... Meg persze külön busz van az araboknak, úgy meg vannak különböztetve de azért a Knesszetbe bejuthat a pártjuk. (Arról ne is beszéljünk, hogy a buszos mizéria még csak egy javaslat, át se ment a zsidó parlamenten, de hát ez a hozzád hasonlókat mikor szokta zavarni)

És persze a magyarok között még véletlenül sem listázna, címkézne, szegregálna senki, ostoba félreértés csupán minden, ami ez irányba mutat.

A viccet félretéve, én is rühellem a minden bokorban nácizást (pontosan olyan gyökérség, mint a minden bokorban zsidózás) de azért ha valaki felcímkézi az embertársait, akkor ne kelljen már úgy csinálnom, mintha nem éppen benáculna az idióta barma.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.15. 13:54:51

és mitől voltak keresztények a kiragasztók?
Honnan tudni??

prukker 2013.03.15. 14:00:00

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Mi a baj a keresztényellenességgel? tán nem irtottak ki milliókat Jézusra hivatkozva?

Mesterlövész 2013.03.15. 14:11:34

Nyilasriadó. A hülyék ellepték ezt a blogot is.

Mindfield 2013.03.15. 14:14:42

@doggfather: Ki beszélt itt keresztényekről? Lehettek azok pogányok is, lehet hogy az "elkövetők" meg sem voltak keresztelve.

Nem szép dolog ami mostanában ebben az országban történik. Szó se róla, itthon azt csinálunk amit akarunk. Csak kívül kicsit többen vannak és erősebbek is, aztán ha elszakad a cérna akkor lehet ajvékolni, hogy minket már megint bántanak. Viszont az már senkit nem fog érdekelni.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.03.15. 14:41:32

@Kiszaj Károly: "a kauzalítást ne dobd félre majom! a palesztínok kirakétázták őket európából és oroszországból?"

Te meg a füled között lötyögő szánalmas méretű tömeg használatát ne hagyd figyelmen kívül te izé... nem tudom hogy nevezzelek, gondolom koponyasérült lehetsz a hozzászólásod koherenciája alapján.

Mi van? Ki beszélt itt európai és oroszországi rakétatámadásokról?

"amúgy azok kb pirotechnikai eszközök, nem rakéták."

Ja, persze, csak éppen egy házat szétbasz, és megöld mindenkit, ha éppen talál. Nyilván mint a tüzijátékrakéta, ugye... az oroszok is pirotechnikával lőtték '56-ban Budapestet akkor, csak mert némely palesztin célszerszám tőlük származik...

Kívánom, hogy robbanjon fel ilyen "pirotechnika" a közeledben és érezd meg a szelét. Csak hogy tudd, hogy mekkora kretén vagy, amikor ilyeneket írsz.

"meg egyébként sem kell a szar izraeli propaganda."

Izraeli propaganda az a 200 grammos massza, amit agy helyett hordasz. Kicsit köztudott, hogy mi a helyzet arrafelé, nem csak Izrael az egyetlen, akinek forognak ott a kamerái, csak te meg a többi náci szerettek úgy csinálni, mintha minden értelmezhető információ, ami a Kuruc.info-n kívül található, zsidó propaganda lenne.

"népírtók vagytok. nácik. ez tény."

Mi ez a többes szám? És speciel nem vagyok zsidó.

Tény meg az, amit bizonyítani tudsz, nem pedig az, amit szajkózol, mert olvastad valami információforrásból, ami külön a hozzád hasonló érvelésképtelen hülyék további mentális szennyezésére szakosodott.

A kurucos érvelés 30-as IQ felett nem működik, na, sajnálom, hogy ezt tőlem kell megtudnod.

Szélmalomharcos 2013.03.15. 14:45:56

Heller Ágnes még ott van az Eltén?

Ha Lukács György meg nem halja magát, még ő is ott lenne
23 évvel az úgynevezett rendszerváltás után?

Ez az igazi szégyen

Éhes_ló 2013.03.15. 14:48:45

Amikor a tömény zsidózás index címlapra kerül az első kérdés mindig az a posterhez: honnan az információ, hogy ki tette és mit tett?
Erről nem tudhatunk meg sokat, a poster véleményén túl.
Se fotó, se (független) forrás semmiről.
Nos a gaz nácikook "zsidózó matricát" helyzetek közismerten zsidó, magukat bármilyen magyar ügyben a magyar nemzeti oldallal, jobboldallal kontraposztba helyező antimagyar "névtáblájára", köztük Heller nem sérült meg senki, nem lőttek meg sennkit 2006 október 23-án Ágnesére is.
Hallatlan.
Ezt milyen BTK tényállás rendeli büntetni?

Arról érdemesebb lenne postot írni kik által elismertek akár itthon, akár bárhol máshol löwinger tanítványai és követői.
Tartok tóle, hogy sehol, mert akkor nem a magyar államot fosztogatnák.
De ezt teszik.
Mert nekik már soros és hillrry se fizet. Már ők is tudják, hogy a libásé a jövő és nem löwinger, appel embereié.

No további vidám nácizást!
A hóhelyzet alkalmával ennyi is elég volt a zindex címlapra. Gondolom a honor nem túl sok, mert a karakterszám és a náci szóelőfordulás alacsony.
Ez van.
Fogy a lé.

turbocat 2013.03.15. 14:49:59

@earlyrat: a papa úgy jön ide, te szerencsétlen, hogy még mindíg nincs egy kibaszott magyar billentyűzeted !!!
kommentelj a pravdában !

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.03.15. 14:55:01

@Éhes_ló: Mondjuk hozzátenném, hogy amikor Hellernek eldurrant az agya, és marhaságokat beszélt, akkor könnyen lehet, hogy agyonlövésre gondolt a "No one was shot" alatt. Az angolban ez így jelenthet simán meglőttet és agyonlőttet is. Tekintve hogy Morvai és ő is úgy beszélik az angolt, mint Drakula egy különösen borús alkonyon, elég nehéz megállapítani, hogy félreértette amit Morvay mondott, vagy félre akarta érteni.

Azt nem hiszem, hogy a gumilövedékes akcióval ne lenne tisztában, bár fene tudja mennyire figyeli a híreket, és hogy működik az emlékezete ebben a korban...

kvadrillio 2013.03.15. 15:08:19

KI VOLT AZ AZ IDIÓTA SZEMÉTLÁDA, AKI 50 EZERRE BÜNTETTE MEG A CSÓRÓ TÜNTETŐ DIÁKOKAT ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.03.15. 15:17:45

@Kiszaj Károly: És ki mondta valaha is, hogy az ELTE egy zsidó egyetem? Bevette tán az a több ezer izraeli katona, akik állítólag Táborfalván állomásoznak, vagy mi?

Tipikus náci faszság egyébként, hogy ahol van egy zsidó, aki végzi a rábízott munkáját, azt elkezdik vegzálni, meg protestálni ellene, akkor is, amikor éppen az semmit nem csinált...

Most ezzel az erővel beállhatsz üvöltve a CBA-ba, hogy ez egy magyar bolt, és nem zsidó, akkor is ugyanaz lenne a kérdésem, mint ennél a matricánál:

Ezt mégis ki vitatta?

Éhes_ló 2013.03.15. 15:35:24

@stark: köszönöm, hogy a psoter helyett adtál jó hivatkozást.
Azt nem tudom ezek után sem, hogy a poster többi gusztustalan következtetésére mi jelentett alapot.

Heller kapcsán volt ilyen ballibbant próbálkozás a mosdatására, még talán el is hiszem.
Az azonban egészen biztos, hogy a meghallgatásán nem a megvert, legyalázott, megalázott emberek mellett állt ki, hanem a rémtetteket elkövető baloldalinak hazudott hatalom mellett.

Ezt remélem nem tagadod.

2013.03.15. 15:36:55

Én nem értem ezt a zsidózást. Nem azt írták, hogy rohadt, szemét, köcsög zsidók, csak azt, hogy zsidók. És ez tény. Nem azt írták, hogy takarodjatok, dögöljetek meg, húzzatok el, csak azt, hogy az egyetem a miénk. Ez egy vélemény. Hol itt az égbekiáltó botrány? Azért mert valakire, aki zsidó, azt mondják, hogy zsidó, az önmagában csupán egy tény, jelen esetben közismert tény közlése. Ez miért fáj?

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.03.15. 16:20:29

@Kiszaj Károly: Nem mondtad, hanem hisztérikusan ismételgetted.

"rábízott munkát? milyen ország az ahol hellerre katedrát bíznak?"

Mert, szakmabeli vagy tán, lenne valamiféle szakmai kritikád Heller munkásságával kapcsolatban? Ha meg nem, akkor csak azért nem tartod alkalmasnak a katedrára, mert zsidó, vagy azért, mert baloldali?

"ahol pár zsidó hülyegyerek egyetemet meg pártszékházat foglal, aztán simán diáknak hazudják magukat."

Paranoiás idióta vagy, mint a többi elvbarátod. Ha valaki olyat csinál, ami neked nem tetszik, az rögtön zsidó. Persze ezt bizonyítani nem tudjátok, csak mutogatjátok a fotókat, hogy zsidó fejük van... az ország 30 IQ feletti része meg meghal a röhögéstől, olyan faszság ez a vádaskodás, neked persze nem tűnik fel, mert el vagy foglalva a kifröccsent nyálad feltörlésével.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.03.15. 16:26:23

@Éhes_ló: Oh, simán, persze hogy Heller az elvbarátai felé hajlik, mint majdnem mindenki ebben az országban.

"Heller kapcsán volt ilyen ballibbant próbálkozás a mosdatására, még talán el is hiszem."

Nem egészen mosdatás, valaha angol nyelvszakon voltam, tényleg kétértelmű Heller mondata. Nekem továbbra is valószínűbbnek tűnik, hogy agyonlövésre gondol, bár az sem kizárható, hogy nagyon elhülyült.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.15. 16:29:01

@Mindfield:

A posztíró, így kezdi a posztot, hogy:

"I. Ferenc pápává választásának második napján az ELTE nagyon nagy magyar és keresztény hallgatói zsidózó matricákat ragasztottak ki -többek között- Heller Ágnes névtáblájára. "

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.03.15. 16:31:18

@shitgun: Most képzeld el azt, hogy mondjuk turistaként sétálsz Bécs utcáin, és azt látod a bolt kirakatába, hogy "Ne lopj magyar".

És miután paraszt módon azt feltételezik, hogy lopni próbálsz, mert magyar vagy, még meg is magyarázzák, hogy miért, mégis mi baj van azzal, hogy megkérnek valakit, hogy ne lopjon, és közben úgy viselkednek, mintha nem lenne tuskóság valakiről etnikai alapon feltételezni valamit.

Na ugyanez van itt is, kicímkézi valami tuskó, hogy az egyetem a magyaroké, nem a zsidóké, aztán meg próbálnak egyesek úgy viselkedni, mintha nem lenne gáz, hogy burkoltan megvádolják a zsidókat, hogy át akarják venni az egyetemet (vagy nem tudom mi játszódhatott le a matricázós egyik ép agysejtjében, amikor kitalálta ezt az egészet).

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.03.15. 16:33:45

@doggfather: Azt tulajdonképpen én sem értem, hogy a kereszténységnek ehhez mi köze. Azért a post írója is kicsit magába nézhetne, hogy igazságos-e ezt rálőcsölni a kereszténységre azt, amihez valszeg semmi köze.

Azt meg mindannyian tudjuk, hogy a magyar széljobb mennyire keresztény. Kb. mint Sztálin.

csavari 2013.03.15. 16:37:26

Laodumin

Érdekes amikor a holokamú pénzeket raboljátok akkor zsidók vagytok! Amikor a tetteitek alapján vagytok néven nevezve akkor meg vagytok sértődve!

tatuman 2013.03.15. 16:40:28

Mar nem elfogadva bármelyiket is,de az mi a fasz volt,h. a pápa miután kilépett az erkélyre,kb 5 perc sem tellett bele,es jottek a "vicces mémek" a fotelban fasztvero anyjukkal elő seggarcoktol? És ez az INDEX CÍMLAPON volt kinn 3 napig,nem a dolgozószoba ajtaján 3cmX2cm vinyettan Max 5 percig. Ja es ha a KDNP tiltakozott,arra is született egy blogposzt,h köcsög kdnp.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.03.15. 16:40:52

@Kiszaj Károly: És mindezt az bizonyítja, hogy... öööö mi is, a te ostoba hőzöngéseden kívül?

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.03.15. 16:43:21

@tatuman: Hát és akkor mi van? A világon mindenről van meme, II. Erzsébettől kezdve Obamán át Kim-Jong Un-ig, mégsem hallasz emiatt egész népeket hisztizni...

Az egyházi vezetők sem kivételek, ne feledd, hogy nem mindenki hiszi el, hogy az az ember Isten földi helytartója...

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.03.15. 16:49:58

@Kiszaj Károly: Te figyi, a helyzet az, hogy én egy normális, egészséges ember vagyok, és nem érdekel, hogy ki zsidó, és ki nem.

ÉN kérdezem, hogy te honnan gondolod, hogy zsidók? Aki teszi az állítást, annak a feladata a bizonyítás, nehogy már fordítva legyen, mint egy komcsi bíróság előtt...

Mellesleg nagyon szánalmas, igazi agyhalott széljobber taktika, ahogy menekülsz a neked szegezett kérdések elől, még mindig kíváncsian várom, hogy milyen szakmai problémák vannak Hellerrel...

tatuman 2013.03.15. 16:57:55

@stark: vallási érzékenység? Allahrol megjelenik egy kép,indul a dzsihád. A katolikusoknal bar ilyen nincs,de mutherfucker samuel l Jackson,macskák,modellek,stb. a papahoz hasonlítva,na ízléstelen es sértő. Es ennek felületet adni szeles nyilvánosság előtt szinten gaz. Ha ezt meg magyarázni kell neked,akkor az is...

sanyix 2013.03.15. 17:10:14

@stark: "Te figyi, a helyzet az, hogy én egy normális, egészséges ember vagyok"
Haha az elmebetegek nagy része ugyan ezt szokta mondani :)

Feketecsuklya 2013.03.15. 17:20:07

Lécci...
Valaki árulja már el, hogy az elmúlt pár ezer évben miért akarták a zsidókat kiirtani nagy rendszerességgel?

speirs 2013.03.15. 17:31:26

Kiszaj Károly egy igazi frusztrált semmirekellő csődtömeg vagy, gondolom egyetemet is kívülről láttál csak.

Feketecsuklya 2013.03.15. 17:36:09

– Egy fél évvel ezelőtti európai közvélemény-kutatás szerint a kérdezettek legnagyobb része Izraelt tekinti a világbékét fenyegető legsúlyosabb veszélynek. Ennek okán vagy ürügyén gyakran hangzanak el Izrael-ellenes bojkott-felhívások.

www.szombat.org/archivum/%E2%80%9Enemsokara-europa-is-erezni-fogja-a-mi-problemainkat-1352771409

Nem egy mai cikk, de bizonyítja, hogy egész Európa náci...
Szerintük...

sanyix 2013.03.15. 17:37:00

@Feketecsuklya: mer' náczy mindenki, meg széljobbos(ez hozzátartozik minden nem zsidó emberhez). És mivel ezt meg merted kérdezni, már te is az vagy ;)

DezInf 2013.03.15. 17:38:45

@Kiszaj Károly:

Egy igazi büdös náci vagy! A cimkéd megszolgáltad:)))
Csodálom,hogy erről a blogról nem dobtak még ki téged.
A Vincenten az első hozzászólásod után repültél.
Csodálkoztam is,miért,szerettem volna elolvasni mivel érdemelted ki. Most látom,nettónáci f@ckalap vagy.
Buta is és mocskosszájú is :)))
Nincs fűtés a kurucon,hogy ide merészkecc melegedni ? :)))

DezInf 2013.03.15. 17:41:06

@ephart:

Szeva Epi !
Tudhatnád mennyi az annyi- egy kikeresztelkedett zsidótól ez elvárható lenne :)))

Fahrenheit451 2013.03.15. 17:43:32

@DezInf: A vincent az az oldal ami nem bírja a kritikát?
A balszemét gyűjtő helye?

Rick Carton 2013.03.15. 17:44:06

Az antiszemitizmust fenn kell tartani, hogy lehessen mire hivatkozni, gondolom én.

DezInf 2013.03.15. 17:50:52

@painkiller21:

Nem tudom,ha ott laksz akkor biztos igazad van :)))

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.03.15. 18:13:10

@prukker:

"tán nem irtottak ki milliókat Jézusra hivatkozva?"

Nem.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2013.03.15. 18:46:22

Olyan a dzsidó ( a dé-t nem ejtjük) az antiszemitizmussal, mint Jégtörő Mátyás a jéggel. Ha nem talál, csinál..

Évszázados népi megfigyelés. Mégiscsak rokon népek vogymuk.

tlvajferi 2013.03.15. 18:58:35

saz eltére nme járnak szélsőjobboldali diákok
csaj zs provokatőrök, mint a szép sztálini időkben
:-)

shushu2 2013.03.15. 19:01:12

Hogy jön ide a kereszténység? A gyűlölködés totálisan szembe megy a kereszténységgel, semmi köze ehhez a vallásnak, maximum a blogger fejében .

Bolsi Buster 2013.03.15. 19:04:21

*Mióta pár hónapja suttyomban felállt a zsidó gárda, amit persze nem tiltott be az állam azonnal, mint más normális országokban, furcsa dolgok történnek....

Lesz itt még magát szájba rúgó rabbi, főleg ebben a választási évben.*

DezInf 2013.03.15. 19:06:48

@Guilelmus:

Amikor a múlt idő igaz rájuk,akkor már semmi gondom sem lesz velük :)

Bolsi Buster 2013.03.15. 19:24:22

- Egyszer amikor felgyulladt a Rejsztág, akkor az nagyon nem jött be a zsidóknak.

Lehet nem kéne izmozni Helleréknek.

DezInf 2013.03.15. 19:32:26

@Guilelmus:

Látom,te az egyik utolsó túlélő vagy. Régi korok,gyomrod nem korog? Egyszer mindenkire sor kerül :)

DezInf 2013.03.15. 20:26:44

@Guilelmus:

Egyszer annak is eljön az ideje :))
Szerintem a verset vésesd a sírkövedre :D

Utánad kár a kárpótlás:)))))

ottomoll 2013.03.15. 20:33:21

@DezInf: Tudod van egy olyan mondás, hogy a történelem megismétli önmagát.
Már nem kell sokat várnod..;)

DezInf 2013.03.15. 20:33:37

@Guilelmus:

Valld be,írd alá,véss :)))
Aztán szellemeskedhecc.....

DezInf 2013.03.15. 20:34:32

@ottomoll:

Állok elébe, golyóálló mellény nem ér,azt csak én viselhetek :)

ottomoll 2013.03.15. 20:38:32

@Puskát kellett volna hozni: Mindig ezt csinálják, aztán jön az ajvékolás, ha valaki megunja és befenyíti őket..

DezInf 2013.03.15. 20:41:41

@ottomoll:

Fenyítgessd csak otthon a családodat. Tőled csak ennyire telik :))

Shalom.....

Bolsi Buster 2013.03.15. 20:50:58

@ottomoll: Kicsit utánaolvastam.

Ő gyújtogatott: Dutch communist, Van der Lubbe következetesen holland a mainstreamben.

Kicsit utánaolvastam.

Apja házaló kereskedő, itt gyanút fogtam. Itt a képe:

www.google.com/imgres?imgurl=http://www.spartacus.schoolnet.co.uk/GERlubbe.JPG&imgrefurl=http://www.spartacus.schoolnet.co.uk/GERlubbe.htm&h=249&w=165&sz=24&tbnid=elCa3u-OMnI8cM:&tbnh=100&tbnw=66&zoom=1&usg=__aMbPWhzm_B05zgdNqZQMMIpsxqk=&docid=jF9HZSZMr59D6M&hl=hu&sa=X&ei=XnpDUb_ZKZD4sga5loGgBw&sqi=2&ved=0CE8Q9QEwBQ&dur=1713

Kiköpött Kun Béla.

Asszem elszámolta magát. Ezt írta a 'nk-i sajtó' anno: Just two days after the fire the Daily Worker (forerunner of the Morning Star) official organ of the British Communist Party, carried the banner headline "Nazis burn down the German parliament,"

Ma ezt írja az amerikai népszava: nepszava.com/2013/03/magyarorszag/lezsidoztak-az-elte-tanarait.html

Hát igen nincs sok új a nap alatt.

Attila64 · www.sagaontour.ca 2013.03.15. 20:56:58

Gyerekcsíny.

Vagy valami ilyesmi. "Nem értek a focihoz."

DezInf 2013.03.15. 21:25:41

@DezInf:

Nyelvtannáci is vagy-e ?
Neked két SS-el, csak most,csak ma :)))))

Sütemény1975 2013.03.15. 21:39:02

ez az a Heller amelyik nyíltan hazudott a 2006 októberi eseményekről és jogtalanul kapott egy csomó pénzt a szociktól?

Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2013.03.15. 22:01:28

Fogadni mernék rá, hogy nem a Jobbik volt, hanem ugyanaz, aki a listákat elküldte a sajtónak.

mizrolist 2013.03.15. 22:22:10

@Kiszaj Károly: ez a kommented (meg az előzőek) eléggé egyértelműen bizonyítják, hogy náci vagy, szóval ne csodáld, ha lenáciznak. Sőt, ez erősebb bizonyíték, mint ami neked van arra, hogy azok a diákok zsidók lennének.

@Guilelmus: ott mondjuk magyarokat is simán lelőttek, de ez ne zavarjon egy hozzád hasonló agyhalottat.

pocaklakó minimanó 2013.03.15. 22:27:46

"I. Ferenc pápává választásának második napján az ELTE nagyon nagy MAGYAR ÉS KERESZTÉNY HALLGATÓI zsidózó matricákat ragasztottak ki -többek között- Heller Ágnes névtáblájára."

De nagyon képben van valaki az ismeretlen elkövetők identitását illetően.

A nemlabancinfón is pontosan ezzel a magabiztos és lehengerlő retorikával magyaráznak mindent.

mizrolist 2013.03.15. 22:34:47

@Guilelmus: milyen jó is volt, hogy Radnóti Miklós meghalt az erőltetett menetben... ja, nem.
Milyen jó is volt, hogy Rejtő Jenő meghalt a munkaszolgálata alatt... ja, nem.
Milyen jó is volt, hogy Szerb Antal megölték egy táborban... ja, nem.

Folytassam, vagy azt sem tudod, kik voltak?

mizrolist 2013.03.15. 22:46:02

@Guilelmus: el kell keserítselek, bogaram, ősmagyar vagyok, tisztes parasztcsaládból származom. Azért erőlködj csak nyugodtan.

pocaklakó minimanó 2013.03.15. 22:50:21

@Guilelmus:

"...Hebron rózsája..."

Az nem Sáron rózsája egészen véletlenül? Kulturális utalásilag gondolom...

mizrolist 2013.03.15. 23:15:31

@Guilelmus: fura, mi? Megnyugtatlak, fogsz ennél nagyobb csodákat is látni még az életben.

gavar csaba 2013.03.15. 23:16:17

vajon honnan tudja a posztoló, hogy ki tette ki a kártyát.
nyilván nem tudja, bizonyjtani, hogy ki volt, de nagy pofával ugatja bele a világba , hogy a széljobb volt az elkövető
Na ha az volt akkor sörgősen hozzon bizony,jtékot is, vag yvonja vissza aljas , a fajtájára jellemző provokációját.
Szerintem a gyurcsány volt. vagy a libajnai.
talán a filozófusasszony maga, mivel az szdsz kimúltával ő maga is feledésbe süllyedt és igy akar újra felszjnre kerülni.

sanyix 2013.03.16. 00:34:11

de ez most komoly hogy az a szélsőséges magyargyűlölő kommer heller az tanít? Oké az elte nem egy magas színvonal, de azért még is csak na :)

Bolsi Buster 2013.03.16. 00:57:14

@Guilelmus: Tudj meg róla többet ez a példány megtestesít mindent amiért az emberi faj gyülölhető.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.16. 08:48:18

@stark: semmi csak a posztíró rúgni akart egyet a keresztényekbe.

pocaklakó minimanó 2013.03.17. 07:56:16

Úgy tűnik, itt takarítás volt.
süti beállítások módosítása